Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2006, 21:03   #125
kuba1324
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: wygodna

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora
Poziom: 50
Domyślny

Witam!
@4x up.
Mam pytanie do ~Poborcy.
Czy to wogóle walczyłeś kiedykolwiek ze smokami? Czy naprawde myślisz, że już po drugim czy trzecim wypadł by ci Dragon Shield lub Dragon hammer?

Uznając, że atakował by wioske raz na jakiś czas(np. raz w tygodniu na jeden z 72 serwerów), mogli byśmy pożegnać się w jakimi kolwiek rare'ami.
Np. taki Orschabaal jest już w tibii od ponad roku, mimo to istnieje jeszcze wiele światów, których nie nawiedził. Jeśli trafił by się ze dwa razy na danym świecie w ciągu roku, można by to uznać za wielkie szczęście.
Po drugie, skąd wiesz(Poborco), że akurat w trakcie ataku bedziesz online? Chcesz poświecić wiele miesięcy, na granie dniami i nocami, żeby zdobyć "wizualny młoteczek"...?

Osobiście jestem za wprowadzeniem smoka. Jak już wspomnial Austin, wprowadził by on do gry potrzebny klimat.

@Instynkt.
Irytuje mnie troche twoje podejście do zabijania potworów, chodzi mi głównie o MM, którego próbowałaś pokonać na mainie. Dlaczego używałaś wtedy kija(Mace)? Przecież to było oczywiste, że nie będziesz w stanie tego dokonać. Najsilniejszą bronią na rooku jest broń dystansowa, i to dzięki niej jesteśmy(rookstayerzy) wstanie zabić wiele potworów z Maina. Pamiętam doskonale czasy, kiedy zdarzały mi się hity w minosy powyżej ~50 pkt życia(na 21 poziomie dista i kiedy włócznie miały 30 ataku). Używam tej broni od samego początku zabawy w rookstayera(już ponad 2 lata) i zachowałem przewage(distanse fightingu nad sword fightingiem) aż do 30 poziomu.

Pozdrawiam.
Kuba1324

Ostatnio edytowany przez kuba1324 - 06-10-2006 o 21:10.
kuba1324 jest offline   Odpowiedz z Cytatem