Temat: Nowa Grupa
Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2006, 21:04   #28
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Statystyczny 20 poziomowy wojownik jest już dość potęzną postacią mogącą konkurować z półbóstwami, więc nie widze problemu chodzenia po lawie.
tiaaa...
Tylko tu nie chdozi anwet o chodzenie po lawie.
Ty się rozbeirasz do slipek, wskakuejsz do lawy, pływasz w niej pół minuty i wychodzisz.
A do półboga ci jeszcze da leko, bo jesteś po prostu genialnym w walce (zazwyczaj) łysym wojowniwkiem który lbui móić "Ja zmiażdżyć twoja pysk"

Cytuj:
Grając w d&d nie mam zamiaru być jakimś plebejuszem, który ginie od pierwszego ciosu, tylko pragnę stać się herosem, który ratuje świat
Od pierwszego ciosu mało kto ginie.
Ale w każdym szanującym się RPG powinna być opcja śmierci od jednego ciosu.

Cytuj:
Mechanika d&d jest na tyle elastyczna, że pozwala zastosować własne zasady, jak komuś coś się nie podoba...
Nie wiesz tro się nie wypowiadaj.
Opeirając się w pełni na zasadach - są one tak powiązane, że zmieniając jedną zasadę, mussiz w tym momencie zmienić 20 następnych, żeby to wsyzstko mogło andal tworzyć jakąś sensowną całość :/

Cytuj:
Klimat sesji zależy głownie od MG i GRACZY, a nie od systemu...
Klimat kliamtem, ale co jak mój BG ma ochotę popływać w lawie, bo jest tak potężny? ;P
I jest mi w skanie pokazaż w podręczniku, ze jak się uleczy to nic mu się nie stanie w zwiazku z tym...

Poza tym to był tylko jeden z absurdów
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem