Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2006, 21:51   #30
Veruis
Użytkownik Forum

Veruis's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2006

Veruis ma numer GG 5328971
Domyślny

Imie: Ivelian Mos'Kuith
Przezwisko: Srebny lisc
Rasa: Elf
Klasa: Tropiciel =0
umiejetnosci: Szybkie ataki dwoma zakrzywionymi strzyletami, bieganie, skradanie, maskowanie, hodzenie po drzewach, zwierzeca empatia, potrafi tworzyc luki, leczenie za pomoca ziol, gotowanie, dobry wzrok(jako elf).
Ekwipunek: Lina, kilka nozy, sakiewka z ziolami(przyprawy i lecznicze), troche jedzenia, pamiatka z osady(kawalek tkaniny), Ubranie na zmiane, sztylet do rzucania, maly garnuszek, plecak.
Bron: 2 dlugie, zakrzywione sztylety. Miecz przy pasie. Luk cisowy zawieszony na ramieniu + kolczan strzal(30), oraz kilka sztyletow ukrytych(holewka buta/wlosy/zapiecie na nadgastku)

Wyglad: Jasno-czarne wlosy z domieszka rudego, ciemnozielona tunika i spodnie, wysoki 179cm, dobrze zbudowany

Charakter: Lubi spedzac na lonie natury duzo czasu, nieoglda sie za dziewczynami, nigdy niegada po proznicy.
Mocne punkty: Jezeli ktos wejdzie nieostroznie do jego krolestwa jest juz martwy.
Slabe punkty: Nieumie sie wtopic w miastach w tlum, denerwuja go ignoranci.

Historia:
W nocy... kiedy zaden ksiezyc nie swiecil... napadly... smoki. Te prastare bestie zaskoczyly naszych straznikow. Smoczy strach napadl naszych straznikow. Staneli wryci, myslac tylko o tym zeby uciec ale niemogli. Smoczy oddech zaczal palic, mordowac. Wielu elfow zginelo w swoich domach... lozkach. Ja mialem szczescie... pecha... sam niewiem. Szczescie ze niezginol ale musialem ogladac zaglade mojej wioski. Ucieklem... sam do lasu... Poznalem tam pewnego tropiciela... Duteil'a... Nauczyl mnie wszystko co sam umie. OD teraz trzymam sie lasu i palam wyjatkowa nienawiscia do smokow.

Inne uwagi:
-Nienawidze smokow

PS. Jezeli chodzi o mnie, to w systemy RPG czesto gram i znam sie na roznych systemach, ale tego nieznam :> MAm nadzieje ze bedzie fajny.

Dziewięciu można skreślic,

Bo jestem Ja,

I nie ma reszty!

Sprobuj skopiowac... : >

Ostatnio edytowany przez Veruis - 07-10-2006 o 13:24.
Veruis jest offline   Odpowiedz z Cytatem