Cytuj:
@Do wszytkich zarzutów że grupa by nawet tydzień nie wytrzymała:
wejdzcie se na www.twierdzalotr.pl i kliknijcie na forum,tam rozmawiają prawie tyhlko o figurkach do lotr'a i jeszcze się rozwija tak samo prężno jak forum tibia.pl!
@topic:
Już wysyłam PW do droma z prośbą o założenie grupy
|
Człowieku, ilez ty masz lat? Fora o bitewniakach mają tematy, bo tam są ludzie, którzy chcą się tym zajmować. Kilka tysięcy osób jest w stanie storzyć dobre forum o jakimś wąskim temacie, ale jako podforum tibii.pl to NIE MA SZANS funkcjonować.
Cytuj:
nic nie stoi na przeszkodzie żeby rozmawiać też troche o fantasty i D&D.
|
Arcybzdura. To w gospodzie (jeżeli powstanie) mógłbyś rozmawiać o bitewniakach, nie na odwrót... Dlaczego? Bo jeżeli w tej twojej grupie będzie się rozmawiać o fantastyce, to stanie się ona grupą traktującą ogółem o fantastyce, a taki pomysł już jest.
Cytuj:
tiaaa...
Tylko tu nie chdozi anwet o chodzenie po lawie.
Ty się rozbeirasz do slipek, wskakuejsz do lawy, pływasz w niej pół minuty i wychodzisz.
A do półboga ci jeszcze da leko, bo jesteś po prostu genialnym w walce (zazwyczaj) łysym wojowniwkiem który lbui móić "Ja zmiażdżyć twoja pysk"
|
...
Mylisz gatunki Eerion. Tajemnicą nie jest, że Dedek to heroic fantasy - z nieba się ta nazwa nie wzięła. W Świat Mroku nie miałem szans grać zbyt wiele, choć wiem że od DD jest o niebo lepszy. Nie zmienia to jednak faktu, że od DD wszystko się zaczęło, i na nim się większość opierała przez długie lata.
Pozatym, to takie podejście jak twierdzenie, że stare telewizory ssały, bo nie były kolorowe...
@down:
O czym ty pierdzielisz człowieku? Że niby krytykujemy bo nie chcemy grupy? Lubie battle, nie mam nic przeciwko nim, ale grupa powstawać nie powinna, dla zasady. Bo gdy grupa o battlach powstanie, nie będzie też przeszków dla grup o TCGach, RPGach, czy innych zawężonych dziedzinach...