Temat: Dyskryminacja
Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2006, 12:51   #47
Tawer Redeye
Użytkownik Forum

Tawer Redeye's Avatar

Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Tawer Redeye ma numer GG 631049 Tawer Redeye ma login Tlenu kamix21@o2.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dreggi;1008309
KNIGHT
> swrod/axe/club ring powinny zwiekszać mocniej skill
> skille knighta powinny rosnąc szybciej
> knight mogłby dostac cos w stylu exury gran aby ułatwic low level knightom expienie i pomóc im sie wybić
PALL
w sumie on nic nie potrzebuje, bo speary [U
muszą[/u]się łamac bo inaczej już ktos powiedział co by było. Może dist ring zwiększający dist o 4, ale czy to palkowi potrzebne? Chyba jest tylko jedno sensowne ulepszenie dla niego, którego by tak mocno nie odczuły inne profesje:
> produkcja wiekszej liczby strzał z mniejszej liczby many, czyli krótko mówiąc 100 many daje np. 50 strzał a 150 many 15 boltów [przykład]
SORC
hmmm. w sumie to jak dla mnie najsilniejsza profesja (chociaż tak druidy rox ). Zmieniłbym u niego tylko zasieg Wand of Cosmic Energy (bo jest baardzo mały).
DRUID
jakieś nowe czary ofensywne, np. Energy Wave. Bardzo by to było pomocne na huntach i zmniejszyło by prawdopodobieństwo na deda.

to tyle. może sie ktos ze mna nie zgodzić, to niech pisze =)
Pall - dobry pomysł, nei mam zastrzeżeń
Knight - może być, mam małe zastrzeżenia ale ich nie napiszę(są malutkie jak to .
Sorc - pomyśle jeszcze
druid - Czary ofensywne niezbyt, nowy czar może create shield - zwiększałby obronę(w rozsądnych granicach) wybranej istoty po kliknięciu(mówisz pojawia się celownik i klikasz na cel)
272 posty
Tawer Redeye jest offline   Odpowiedz z Cytatem