Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zimpa
tharrin przestan rozkopywac dawne smieci sam sie dales sprapowac jak sierota ja starajac sie uciec napotkalem sciane hwl probowalm wyjsc ale juz sie nie wyuhalem wiec nie wpieraj mi ze 1 uha bym nie zdarzyl
@ up
po to cipsoft dal jeszcze cos takiego jak energy ring
|
tak, no i co ze dal? i dal tez ssa i konda na pewno mial, i co z tego? to teraz:
-rozgladaj sie po ekranie
-patrz na swoje hp
-zakladaj pierscien badz go zdejmuj
-lecz sie
-oceniaj hp przeciwnika kogo by tu dobic na ue i gdzie by tu zwiac
i rob to wszsytko rownoczesnie bez jakis botow a bedziesz boski - jak sie znajdzie taka osoba ktora siwetnie to zrobi bez zajakaniecia bedac zaatakowana z zaskoczenia to sie chetnie naucze od niej pvp, a poki tego jak sadze nie potraficie, nie oceniajcie innych w ten sposob, nikt nie jest perfekcyjny, a fakt faktem konda do jakis super pvperow nie nalezy co niestety nie raz sie potwierdzilo - zrobil co mogl, nic dodac nic ujac.
+
nie majac mana shielda konda MUSI sie uhac co ture inaczej padnie, wiec uh 2 sec wali ue 2 sec uh = 4 sec przerwy w leczeniu = po 2 sd kazdego z ich shooterow w tym czasie(+ moze nwet ewenutalne ue sorcow) = 100% dead, czysta matematyka panowie.
do anii rooma moglby zwiac i byc moze by go to ocalilo, ale wystarczy ze 1 knight bylby zdolny tam wejsc, np favete bo on moze, i mogl by konde trzymac na pzcie tak dlugo jak trzeba by bylo na sciagniecie wiekszej liczby osob mogacych tam wejsc, nie wiem jak teraz w aet~ ale w dawnym hwl bylo takich osob ponad 7
zimp@
mialem pz locka, bili mnie ponad 25 min i bylo ich chyab ze 12, strapowali mnie tylko dlatego ze braklo dfow mi na koniec a ty stales i sie patrzyles, no i padles w hmm... 10 sec(?) po mojej smierci? i nawet jak sam mowiles sie raz nie uhnales.. wiec moje 25 min a twoje 10 sec, to jak ty masz mnie uczyc pvp to ja podziekuje, ale chetnie zareklamuje twoje nauki playerom z aet~
PS: nie mogles napotkac "sciany hwl" bo wszsycy stali dookola mnie trapujac i strzelajc czym sie da, ty stales za nimi daaaaaleko, wiec odwrot miales wolny, wiec kto tu jest sierota jak nie byles w stanie przezyc tej max 1 minutowej drogi do dp? nie mowiac o tym ze jako ze nikogo nie biles mogles po prostu dac loga. no ale jak chcesz zapraszam na wojne i naucz mnie jak sie walczy

zeby nie bylo watlpiwosci byly juz wtedy boty to bylo swierzo po updacie, nawet hotkeya nie potrafiles wcisnac
KONIEC tego tematu z mojej strony no hcyab ze znow jakies niedorzeczne bzdury napiszesz.