Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Agnieszka21
zacytuj gdzie napisalam ze mial prawo?? podalam only powod wiec nie mow mi nic o dwulicowosci.. uwierz to do mnie nie pasuje.. Kto powiedzial ze Aeternitas to moi przyjaciele i ze ja mam im cokolwiek do powiedzenia.. za przyjaciela uwazam tylko Macka ( no i jeszcze jedna osoba nicku ne podam bo sie jego tez czepicie) a jesli chodzi o reszte z jego guild to ich ne znam.. i jakos hmmm nie jest mi przykro z tego powodu...
ps. sry ne chodzilo mi 1vs1 tlko 1:1.. moj blad..
|
18:19 Miepje [48]: 6:43 Aylitha [141]: You are hunted 16:43 Aylitha [141]: wife to krupnik
to mowi za siebie, jesli ona straci chociarz 1 hp z jego winy, nikt kogo znam jako znajomego aylithyi nie bedzie bezpieczny, macie moje slowo. jesli to was przyajciel jak poweizdialem, to pomysli o was zanim ja zaatakuje.. a jesli nie, hah, no to wtedy co z niego za przyjaciel?
co do tego ze tylko maciek to twoj przyjaciel, no to wlasnie masz przyklad jego standardowego zachowania, co do twojej smierci, nie poweidzial bym zebys wygrala z kims na tym forum badz w dyskusji w grze, wrecz przeciwnie, logika do ciebie nie przemawia...ale ty wiesz swoje