Cytuj:
W twoim opise jest troche prawdy
|
Przykro mi, ale jest cala prawda.
Cytuj:
ale niezgodze sie np z tym ze jak niemam tarczy to shielding niewplywa na obrone!!
|
Shielding to tylko umiejetnosc poslugiwania sie tarcza i jak jej nie masz to nic ci nie daje.
Cytuj:
Tak samo ze sorc ma lepsza obrone poniewaz ma tarcze niz pallek o.O cos ci sie chyba pomylilo poniewaz sorc praktycznie lata z b roble bo ma malo capa a palek co jakies 10-25 lvl zmienia armora.
|
Sorc przewaznie lata z b-robe do 100 lvla, a palek przewaznie lata z p-setem do 100 lvla. Co ma wiecej arma: b-robe czy p-arm?
Cytuj:
BTW koncze pisac w tym temacie cya noobku poczytaj sobie poradniki moze czegos sie dowiesz ty pier...... h... wkur..... mnie ku... jego maĆ
|
Nie jestem az tak glupi zeby grac na podstawie poradnikow. Potrafie grac samemu bez niczyjej pomocy wiec nie widze powodu zebym czytal poradniki. Tym bardziej ze 75% poradnikow pisza osoby mniej doswiadczone ode mnie.
Cytuj:
Kazda profesja ma wady i zalety.
|
Juz raz ci mowilem ze jedne maja wiecej zalet i mniej wad a inne wiecej wad i mniej zalet.
Cytuj:
Knightem jest np trudno zaczac na nowym swiecie, palkiem trzeba troche poczekac na skile a sorcem praktycznie expi sie po wyjsciu z rooka ale trudnije jest potem.
|
Sorcem na wyzszym lvlu expi sie najlatwiej a pal nie musi czekac na skille bo wbija 40 dysta (a to zajmuje co najwyzej 1 dzien) i idzie expic. Powyzej 40 dysta nie trzeba trenowac.
Cytuj:
Na 150+ lvl postacie praktycznie niczym sie nierozniom np w szybkosci expa, odkrywaniu nowych terenow.
|
To mnie powalilo. Czyli wedlug ciebie 150 sorc nie expi szybciej od 150 knighta, tak?
Cytuj:
PoZdRo FrOm Dm On HiBeRnA evul me plx!!!
|
Regulamin forum zabrania pisma na przemian duzymi i malymi literami. Raported.
Cytuj:
PoZdRo FrOm Dm On HiBeRnA evul me plx!!!
|
Pisanie po angielsku na forum polskojezycznym. Raported.
Cytuj:
PS.nie sluchajcie sie go kompletny noobek , widac to po nicku;]bb
|
Nie oceniaj ludzi po nicku tylko po ich wiedzy na temat tibii, to po pierwsze.
A po drugie raported. Powod: wyzywanie.
Niezle, 3 raporty na jednej wypowiedzi to calkiem dobry wynik. ;p
Pozdro