Temat: Kim jesteś
Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2006, 19:12   #724
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny

Cytuj:
W twoim opise jest troche prawdy
Przykro mi, ale jest cala prawda.
Cytuj:
ale niezgodze sie np z tym ze jak niemam tarczy to shielding niewplywa na obrone!!
Shielding to tylko umiejetnosc poslugiwania sie tarcza i jak jej nie masz to nic ci nie daje.
Cytuj:
Tak samo ze sorc ma lepsza obrone poniewaz ma tarcze niz pallek o.O cos ci sie chyba pomylilo poniewaz sorc praktycznie lata z b roble bo ma malo capa a palek co jakies 10-25 lvl zmienia armora.
Sorc przewaznie lata z b-robe do 100 lvla, a palek przewaznie lata z p-setem do 100 lvla. Co ma wiecej arma: b-robe czy p-arm?
Cytuj:
BTW koncze pisac w tym temacie cya noobku poczytaj sobie poradniki moze czegos sie dowiesz ty pier...... h... wkur..... mnie ku... jego maĆ
Nie jestem az tak glupi zeby grac na podstawie poradnikow. Potrafie grac samemu bez niczyjej pomocy wiec nie widze powodu zebym czytal poradniki. Tym bardziej ze 75% poradnikow pisza osoby mniej doswiadczone ode mnie.
Cytuj:
Kazda profesja ma wady i zalety.
Juz raz ci mowilem ze jedne maja wiecej zalet i mniej wad a inne wiecej wad i mniej zalet.
Cytuj:
Knightem jest np trudno zaczac na nowym swiecie, palkiem trzeba troche poczekac na skile a sorcem praktycznie expi sie po wyjsciu z rooka ale trudnije jest potem.
Sorcem na wyzszym lvlu expi sie najlatwiej a pal nie musi czekac na skille bo wbija 40 dysta (a to zajmuje co najwyzej 1 dzien) i idzie expic. Powyzej 40 dysta nie trzeba trenowac.
Cytuj:
Na 150+ lvl postacie praktycznie niczym sie nierozniom np w szybkosci expa, odkrywaniu nowych terenow.
To mnie powalilo. Czyli wedlug ciebie 150 sorc nie expi szybciej od 150 knighta, tak?
Cytuj:
PoZdRo FrOm Dm On HiBeRnA evul me plx!!!
Regulamin forum zabrania pisma na przemian duzymi i malymi literami. Raported.
Cytuj:
PoZdRo FrOm Dm On HiBeRnA evul me plx!!!
Pisanie po angielsku na forum polskojezycznym. Raported.
Cytuj:
PS.nie sluchajcie sie go kompletny noobek , widac to po nicku;]bb
Nie oceniaj ludzi po nicku tylko po ich wiedzy na temat tibii, to po pierwsze.
A po drugie raported. Powod: wyzywanie.

Niezle, 3 raporty na jednej wypowiedzi to calkiem dobry wynik. ;p
Pozdro
noobowaty mistrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem