Przez 3 miesiące miałem ten sam problem, w tym czasie chodziłem tylko i wyłacznie na cyce.Inni coś wspominali o łuku, zapomnij o tym jak masz lagi to tylko włucznie (ewentualnie jakaś inna broń jeśli walczysz jeszcze czymś oprócz dystansu). Lagi to parszywa sprawa dla palka jeśli chodzi o mnie to o porządnym expie morzesz zapomnieć.Okres lagów to tzw. robienie zapasób na lepsze czasy(ja zrobiłem sobie 7 bp of arrows i wnóstwo hmm na sprzedasz dzieki temu gdy lagi sie skonczyły o amunicje sie niemartwie i dzieki kasie ze sprzedazy hmm(1.5k za bp) mam niezły sprzęt).Jesłi chodzi o miejsca to jest ich naprawde mało ja osobiście polecam wspomnianą wczesniej góre cyców i wioske cyców na południe od thais,co do kopalni niezabardzo polecam bo soldki po update naprawde nabrały na sile a guardy+lagi to morze niezbyt dobrze sie skończyć(ewentualnie to jedno miejsce podane wyrzej)no i to bedzie wszystko jeśli chodzi o miejsca(na upartego jeszcze coś by sie znalazło ale po update lepiej nieryzykować).Ale i tak wszystko zależy od tego jakie masz te lagi,no i chyba jasna rzeczą jest ze wszystko lejesz na full defie dzięki temu przy okazji potrenujesz.Wkońcu shielding to najważniejszy skil podczas lagów
Ostatnio edytowany przez Mestre - 20-08-2004 o 16:50.
|