Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2006, 21:02   #1
Biovital
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Grozisz mi?

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 64
Skille: 666/666
Poziom mag.: 52
Domyślny Zmienić server ? Zostać ? Dylemat ! Prosze o odp.

Temat zakładam z powodu dylematu który mam od kąd zaczołem pk'ować na aurei xD

Mianowicie: Na securze ( server na którym gram ) mam 27 sorca z eq dobrym jak na niego m lvl 28 i kumplami. Problem w tym ,że od 14 zaczynają się schodzić masy ludzi i expić się praktycznie nie da a że ja codziennie mam w budzie prawie do 14 to nie mam jak expić , gra nocą/wieczorem jest niemożliwa bo wtedy są tłoki na servie i tżeba puł godziny czekać na zalogowanie się. Pacc mam zamiar kupić dopiero na gwiazdke a do tego czasu chciałbym mieć z 35 lvl a w takich warunkach się nie da poprostu.

Jeśli ktoś ma jakieś pomysły jak na to zaradzić ( exp ) to prosze o odp.

Z drugiej strony zalogowaniu się na me stare hary na aurei zabrakło mi tego czegoś co mają servy pvp czyli adrenalinki i braku nudów

Myśle nad zmianą servera ale nie wiem jakiego ( pvp czy n-pvp ) oraz niewiem na jakich nie ma tłoków i gdzie jest mało nobów

Powiedzcie mi gdzie moge na sec. szybko expić , czy oplaca się tam wogule grać , czy zmienić serv jeśli tak to na jaki ( pvp czy npvp ) i czy jest na nich dużo pk , pa ( jeśli pvp ) Acha i jaką profesje wybrać jeśli już zmieniać , sorc jest łatwą prof i można się nią dobże bawić ( sumonki , runy itd.. ) z drugiej strony pal,knight gdy wyskiluje moze niezle zap*** w potworka.

Prosze o odp
P.S bo nie wiem co robić aktualnie na securze jestem 228 w kolejce -.-
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=167962&page=3 <zapraszam;]>
Biovital jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.