Witam!
@Instynkt.
Coś mi się zdaje, że ani ja nie przekonam ciebie, ani ty mnie.
Ty uważasz, iż pokonanie smoka na rooku jest niemożliwe. Twoje święte prawo.
Ja uważam inaczej. Nikt mi nie zabroni.
Co do zdjęć, to już je widziałem(w twojej galerii) i nie zrobiły one na mnie większego wrażenia(tzn. smok). Nadal uważam, że można tego dokonać. Wedle prośby wstawiam komentarz:
Ad. 1. Na tym zdjęciu jedyną interesującą rzeczą jest lista Default. Jak widać, siła obrażeń pozwala blokerowi się w porę uleczyć.
Ad. 2. Screenshot przedstawia ogrom ciał ludzkich. „Ich właściciele” wiedzieli, że padną(zapewne nie przygotowywali się odpowiednio: brak buteleczek uzdrawiających, zero techniki/taktyki). Podobnie było z pierwszymi Orschabaalami, ludzie chodzili tylko po to, żeby zginąć…efekt? Kilkaset ciał porozwalanych na niewielkim obszarze.
Ad. 3. I znowu masa ludzi, która nie wie, co ze sobą zrobić. Umieszczając te zdjęcia chciałaś pokazać mi siłę smoka czy może nieusilne starania tych wszystkich osób?
Ad. 4. Hehe, a czy ktoś w ogóle wspominał o lordach? Wydaje mi się, że nie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt
Tak wygladaloby cale miasto lub inne miejsce (chodzi mi o ognie na ziemi).
|
Z tego co wiem, to zwykłe smoki nie pozostawiają płonących pól(fire field’ów).
Ad. 5. Jeśli chodzi o ten screen, to się z tobą zgodzę. Zabicie smoka solo jest niemożliwe(według Austina: bardzo trudne

).
Wracając do naszej „kulturalnej rozmowy”, muszę przyznać ci po raz kolejny rację. Jedynym sposobem na rozstrzygnięcie sporu byłoby pokonanie owego smoka. Jeśli ktoś śledzi czas grania w tibie takiego pionka jak ja(pskonejott.com), to wie, że już się w to nie bawię. Dlatego też muszę ci odmówić zabicie tej bestii na Test Server’ze(chociaż łatwiej byłoby magami/drutami na mainie). We wcześniejszym poście przedstawiłem swoje zdanie na ten temat i nie chce się powtarzać.
Jak przypuszczam, ty jeszcze będziesz grała, więc spróbuj w grudniu ujarzmić tego smoka. Mogę się założyć, że gdy wspomogą cię Austin Vantage, Aqua pal, Rihekel, Eldryzif na pewno wam się uda. Nie zapominaj, że „w kupie siła”xD Nawet MM siędzący w osamotnieniu zdaje sobie z tego sprawę(książka z mino hell).
Pozdrawiam!
Kuba1324.