Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2006, 12:47   #1610
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
tak, no i co ze dal? i dal tez ssa i konda na pewno mial, i co z tego? to teraz:
-rozgladaj sie po ekranie
-patrz na swoje hp
-zakladaj pierscien badz go zdejmuj
-lecz sie
-oceniaj hp przeciwnika kogo by tu dobic na ue i gdzie by tu zwiac

i rob to wszsytko rownoczesnie bez jakis botow a bedziesz boski - jak sie znajdzie taka osoba ktora siwetnie to zrobi bez zajakaniecia bedac zaatakowana z zaskoczenia to sie chetnie naucze od niej pvp, a poki tego jak sadze nie potraficie, nie oceniajcie innych w ten sposob, nikt nie jest perfekcyjny, a fakt faktem konda do jakis super pvperow nie nalezy co niestety nie raz sie potwierdzilo - zrobil co mogl, nic dodac nic ujac.

+

nie majac mana shielda konda MUSI sie uhac co ture inaczej padnie, wiec uh 2 sec wali ue 2 sec uh = 4 sec przerwy w leczeniu = po 2 sd kazdego z ich shooterow w tym czasie(+ moze nwet ewenutalne ue sorcow) = 100% dead, czysta matematyka panowie.

do anii rooma moglby zwiac i byc moze by go to ocalilo, ale wystarczy ze 1 knight bylby zdolny tam wejsc, np favete bo on moze, i mogl by konde trzymac na pzcie tak dlugo jak trzeba by bylo na sciagniecie wiekszej liczby osob mogacych tam wejsc, nie wiem jak teraz w aet~ ale w dawnym hwl bylo takich osob ponad 7
zimp@
mialem pz locka, bili mnie ponad 25 min i bylo ich chyab ze 12, strapowali mnie tylko dlatego ze braklo dfow mi na koniec a ty stales i sie patrzyles, no i padles w hmm... 10 sec(?) po mojej smierci? i nawet jak sam mowiles sie raz nie uhnales.. wiec moje 25 min a twoje 10 sec, to jak ty masz mnie uczyc pvp to ja podziekuje, ale chetnie zareklamuje twoje nauki playerom z aet~

PS: nie mogles napotkac "sciany hwl" bo wszsycy stali dookola mnie trapujac i strzelajc czym sie da, ty stales za nimi daaaaaleko, wiec odwrot miales wolny, wiec kto tu jest sierota jak nie byles w stanie przezyc tej max 1 minutowej drogi do dp? nie mowiac o tym ze jako ze nikogo nie biles mogles po prostu dac loga. no ale jak chcesz zapraszam na wojne i naucz mnie jak sie walczy zeby nie bylo watlpiwosci byly juz wtedy boty to bylo swierzo po updacie, nawet hotkeya nie potrafiles wcisnac

KONIEC tego tematu z mojej strony no hcyab ze znow jakies niedorzeczne bzdury napiszesz.
1. nie bylo cie tam nie widziales co sie dzialo
2. mialem battle od ognia...
3. stalem ponad 5 minut
4. zapomniales o ludziach typu aylitha ktora przy tobie nie stala ale mnie przyblokowala do tego jeszcze noobki gdzies sie febb zapodzial<potem mnie prawie uratowal>
5. nie twierdze ze mam dobrze pvp tez robilem co moglem ale wierz mi kiedy wychodzilem z tych schodow na gorze szla sciana na cala szerokosc i grubosc 2 playerow wiec nie mialem co za bardzo zrobic
6. nie wypowiadaj sie o czym czego nie widziales a jedynie starasz sobie wyobrazac
Zimpa jest offline