Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zimpa
5. nie twierdze ze mam dobrze pvp tez robilem co moglem ale wierz mi kiedy wychodzilem z tych schodow na gorze szla sciana na cala szerokosc i grubosc 2 playerow wiec nie mialem co za bardzo zrobic
6. nie wypowiadaj sie o czym czego nie widziales a jedynie starasz sobie wyobrazac
|
no sorry. korytarz kazo kolo wiezienia gdzie padlem ma na oko 4 sqm szerokosci jak sie wyjdzie na gore ze schodow... czyli sciana HWl na grubosc "2 playerow" daje nam 8 playerow, + okolo 12 obecnych przy mojej smierci.. no wybacz ale tylko to ludzi aktywnych w HWL nie bylo nigdy... na bitwe w ankh ledwo tyle uzbierali. jeszcze raz matematyka
febb nie byl tam by nikogo bic. zreszta uhnac sie i tak mogles a tego nie zrobiles, a czemu nie miales might ringa? a moze stone skina? albo energy ringa? CIPSoft po cos to wymyslil
agnieszka@
super wyrazaj swoje opinie, ale w jakis sensowny sposob, bo to co ty robisz to tylko tzw flaming uwzgledniajacy tylko 1 strone konfliktu, pomijajac kompletnie druga strone i idealizuajc ja, a to bzdury.