Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2006, 14:01   #1620
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 Pokaż post

"dostrzegam" i "przemilczam" ..bo Wy uwazacie sie za lepszych a robicie dokladnie to samo
aha, a wiesz czemu sie czesc z nas uwaza za lepszych? bo ja np moge jako jeden z niewieliu w tej grze powiedziec ze nigdy nie ubilem nikogo na randomie bo mialem zly dzien albo cos. i zawsze mowilem: patrzcie zebyscie to wy byli w porzadku, a nie na to co oni robia bo bedzuiecie tacy sami, zrezsta to samo opwiezdialem jak sie dowiedzialem o smierci boltana, ale nastepna rzecza byly insulty, grozby na priv od aeternians, maciusia i innych, pod adresem moich znajomych, no coz macie pecha, moi kumple z rl poza dravem all retired, ciekawe jak ich zabijecie ale powiedzialem sobei ze mam tego dosc co napisalem pare postow wczesniej, bo jesli ja bede fair i nie dam im zadnej nauczki, to oni nie wyciagna z tegozadnych wnioskow ani konsekwencji, a tak tego nei zostawie. wiec lepiej niech sobie przemysla bilans czy im sie to oplaci.