Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2006, 14:53   #1622
Doggie
Użytkownik Forum

Doggie's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków

Domyślny

@Rumcio

Ja też nie wiem "skod" on to wytrzasnął : /

@pawlon

Hah potwierdzam, noż ten człowiek ma swoje gadane : P (bez obrazy) ale fakt nigdy nikogo nie zabił na random PK : P przynajmniej nie przypominam sobie, a praktycznie od początku byłem z Tobą na Galanie ; )

@Relictus

Nie chce tutaj nikogo obrażać, ale dużo osób jest pewne siebie "znowu!" jak byłem w HWL to mi sam Sir Zemus pisał żebym wyszedł, bo dostaniemy po dupie. I owszem wyszedłem, ale z innego powodu, a i bez mojej pomocy, która i tak pewnie by nic nie zmieniła Relictus dostało... Według mnie dobrze, że Relictus zabiłoBoltana, bo potrafią pokazać też, że się nie boją i też potrafią zabić bez skruchy. Gadanie teraz, że Relictus PK, PA dla mnie by było śmieszne, a HWL robi to non-stop i jakoś każdy się do tego przyzwyczaił. Jeśliby nawet teraz Tharrin zaczął sobie pekować kolegów HWL, od tak za frajera to bynajmniej nie miałbym nic przeciwko temu, ani nie nazywałbym go PA, etc. Według mnie można to nazwać "słodką zemstą".

"Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie."

Doggie

Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu.
Doggie jest offline