@Rumcio
To sobie z tego nic nie rób mnie to ryba : P ja po prostu wiem jakim jesteś człowiekiem ^^ no i of course mnie to stary sprawia taką radoche, że każdemu będę wytykał głupie błędy, bo forum pasowałoby, żeby było przejrzyste a nie zasyfione, 90% jak nie 100% ludzi jest już w takim wieku, że powinni wiedzieć jak się pisze, niektóre słowa, nawet jak ktoś jest dyslektykiem, to umiejętność czytania i wyłapywania konkretnych trudnych słów też nie powinna zajmować dużo czasu, a poświęcić 5 minut, żeby spojrzeć w słownik jeszcze nikomu nie zaszkodziło : o
Nowy tekst podsumowujący Cie: "gg no re" happy? ×D
@pawlon
Szlachetnie to brzmi ^^
P.S. Bynajmniej nie będę miał do nikogo żalu jak mnie ktoś wytknie jakiś błąd ortograficzny, który popełnie : ) Człowiek się uczy na własnych błędach, a w końcu większość z Was zobaczy jak cudownie kąpać się we własnych brudach i nie chodzi mi tutaj wyłącznie o forum ale również o życie.
Doggie
Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu.
Ostatnio edytowany przez Doggie - 08-10-2006 o 15:43.
|