Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2006, 15:40   #1628
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post

a co do wojny, dog sam wiesz ze walk pvp mialem sporo ale nigdy na masowa skale - w duzych grupach - tego sie dopiero ucze, ja i wielu innych, bo walki 4 na 4 czy 4 na ilus tam to nei to samo co 20 an 20 na bitwie
no ale jak to sie mowi "practice makes perfect"
Dla wielu z nas to takze pierwsze starcia wojenne na taka skale wiec jak napisal Tharr~ uczymy sie!
@Aga~
Skoro "my" sie uwazamy za lepszych to dzieki ci bardzo za te mile slowa..

Choc masz racje- JA jestem lepszy od polowy bylego HWL i obecnego Ae~ a wiesz pod jakim wzgledem?
Bo mam honor!
Mimo iz mogli bysmy teraz zabijac tych co Ae~ opuscili to tego nie robimy szanujemy ich wybor, skoro nie chca walczyc to nie walcza i my ich nie zaatakujemy...
W przeciwienstwie do atakow na np. Xalade~
To sie pewnie na nas za jakis czas zemsci ale przynajmniej mamy swiadomosc ze bylismy fair(przynajmniej garstka mi najblizszych na tym serwerze)
I jezeli dojdzie do tego ze go opuszcze to przynajmniej z twarza a nie spuszczona glowa...
Pozostawie moze nawet po sobie pozytywne wspomnienia w wiekszej liczbie glow playerow niz ktorykolwiek z Ae~!

Przynajmniej mam duzo lepsza opinie wsrod graczy a to sie dla mnie bardziej liczy niz wladza na serwerze..
Kurier jest offline