Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2006, 16:24   #519
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
Adii Getes ma numer GG 7010707
Domyślny xD

Dzisiaj padłem wraz z Van Watermanem, stało się to tak iż bawiliśmy się z br, oni nas bili oczywiscie, minute przed Server Save dostaliśmy kicka, co dziwne ze tylko ja i Waterman. Nie wiem jak to się stało, czy ktoś z was miał jeszcze kicka przed SSem??

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Junior Dardos Pokaż post
Tak bez powodu?? Czy napisał jaki jest powód. Nie wiem... Henry wie ze jestem polakiem i nie kazal mi płacić nigdy. A On huntuje polaków, którzy dochodzą do EoD tak mi się wydaje...

Rewus@

Ty myślisz ze oni hajsu nie mają tym bardziej Henry?? Jak już coś to szukaja preteckstu do zabicia np. Helmastera~ (nie zapłaci to hunted)
Jak cos to Wert back robi gorzej. On nie trzyma strony niczyjej... Zabija kogo po padnie (druida,sorca) aby tylko hajsu wypadlo troche i run.
hajs mają ale czym więcej hajsu tmy lepiej, więc biorą więcej i więcej. Ty jak zwykle bronisz tych jebanych i chuja wartych brazoli. Wert back robił tak ponieważ ma hunta więc co ma do stracenia, Henry i inni przecież walczyli z vnz ponieważ vnz była PA, a kto teraz jest wiekszym PA?? No i oczywiście Kal zamiast walczyć z tym to martwi się o własną dupe a oni nabijają levele, jak on chce zabić potem henrego?? Zawsze można skorzystać z pomysłu sarevoka. Albo zawołać mitha xD

Ostatnio edytowany przez Adii Getes - 08-10-2006 o 16:28.
Adii Getes jest offline   Odpowiedz z Cytatem