Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2006, 19:58   #1644
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland

Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 71
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
Boze sluchaj!
Chcialem byc neutralny wobec twojej postawy ty mala glupia "dziew..czynko"-.-
Ale juz mnie draznisz i to pozadnie!
Od kiedy ja mam wiedziec kto kogo bije skoro do Ku*** nedzy mnie nie ma nawet online bo mialem mecz-.-

Docenil bym jakby twoje posty skierowane do mojej osoby byly adresowane do mnie, jezeli maja cos ze man wspolnego!
Ja nie jestem "wy", "my" czy "oni" tak trudno to pojac?-.^

P.S. widac tutaj kolega juz wyjasnil tobie jak i mnie o co poszlo wiec sadze, iz koniec tematu..
I zastanow sie nad twoimi odpowiedziami bo taki podejscie wlasnie o ile pamietam przypieczetowalo twoja smierc kiedys tam..
(zeby bylo jasne zaczynam wierzyc w wiekszosc tego co o tobie tutaj pisza inni, mimo iz staralem sie sam zrozumiec twoje podejscie i motywy.. Jak widac jest to niewykonalne ze wzgledu na twoje slepe i jednostronne spojrzenie-.-)
Nie pozdrawiam...
Oo ty wielki madry chlopczyku.. nie denerwuj sie tak:*.. myslalam ze sie wymieniacie informacjami w guild.. a nie tak kazdy sobie jak tam mecz?? wyloozuj..

ehh.. a pamietam jak sie wypieraliscie ze to nie za forum.. zreszta nvm..
a jak chcecie mozecie mnie znowu ubic, jesli wam sie lepiej zrobi.. .teraz mam wbic na chara ???lol!!

"Niewiem czy ja jakis ograniczony jestem czy co , ale prosze cie uprzejmie żebyś mi wytłumaczyła dlaczego tekst typu "twój Maciuś" jest nie na miejscu ? Z góry dzięki. " Ajron tez nie woiem czy jestes ograniczony.. ale co rozumiesz pod tymi slowami?? czemu "moj" bo co? bo jest moim kolega??

Ostatnio edytowany przez Agnieszka21 - 08-10-2006 o 20:04.
Agnieszka21 jest offline