Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MirozzHarmonia
Powiem tak troche mnie rozbawil ten dhq  bez obrazy ofc
Ale technika byla nawet w miare dobra jesli by ten pusty knighto podobny czlowiek poszedl na dziwgnie i tam stal i sie uhal otworzyl tp a wy byscie wybijali np to z ue to byscie podolali pogratulowac moge tu szczerze panu knightowi hajt pro skillowi czlowieku idz lepiej na ot'sy grac pocwicz and pozdro zchrzaniles to na maxa nikt inny tu nie zawinil tylko ty jesli bys poszedl na ta dzwignie bannshe by sie nie zrespily i raczej bys nie zginol...
|
Tak, jakbym zostal na switchu banshee sie nie zrepily, ale zauwaz jaka przerwa byla miedzy 2. a 3. wejsciem, juz nie planowalem dalej czyscic tylko szedlem popchnac cialo kumpla bo prosil... (padl tuz przy tp), a w wyniku zamieszania nie zauwazylem ile czasu uplynelo
Ale fakt pownienniem byl zostac na switchu. To byl blad, przyznaje ze znoobilem, ale jakby poszlo all zgodnie z planem banshee by sie nie porespily, problem byl inny - jakbym mial 1 demka na sobie, a uerzy wchodzili potem pojedynczo to by nie dali sie bloknac i wzajemnie nie blokowali, a zatem i nie dedli. Jak mowilem wczesniej plan mial pewne luki, ale zostaly naprawione.
To byl blad logiczny, tzn ze sie nie powtorzy

Uswiadom mnie tylko czego by mnie OTS nauczyl w zwiazku z tym? :>
A co do oceniania wg lvla to trudno zeby ktos kto nie mial 100 lvla mogl miec prawdziwe pojecie o dhq skoro tam nie byl.
I to w sumie all nie zamierzam wiecej komentowac tego filmu

Pogadamy jak all pojdzie wg planu.