Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2006, 21:07   #23
Marixon
Użytkownik Forum

Marixon's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów

Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Marixon ma numer GG 7189912
Domyślny

Widzę, że wiele osób wolałaby, żeby grupa obejmowała szerszą tematykę niż sam Parkour - inne sporty ekstremalne również. Nie ma problemu, jeśli tak chcecie, ale to nie prawda, że nie byłoby tam o czym rozmawiać. Przykłady? - O.K., już piszę, jakie tematy mogłyby się tam znaleźć:

- "Wasze początki z Parkourem"
- "Wasze kontuzje"
- różnego rodzaju poradniki dla początkujących i tych nieco bardziej zaawansowanych
- opisy poszczególnych technik
- filmy o Parkourze
- filozofia Parkouru
- ogólne luźne dyskusje.

Uważam, że jeden temat o Parkourze na forum, to za mało.

@spider-bialystok:

Jak widzisz, grupa może mieć perspektywy. Wystarczy tylko znaleźć ciekawych ludzi do niej.

@Vekegi:

Po pierwsze: Nigdy mnie nie widziałeś, jak ćwiczę i gadasz głupoty, bo nie możesz mnie oceniać, nic o mnie nie wiedząc. Z WF-u w zeszłym roku miałem szóstkę, więc chyba mogę spróbować swoich sił.

Po drugie: Nikt od razu nie jest mistrzem, od czegoś trzeba zacząć. Narazie z tymi prostymi vaultami radzę sobie całkiem nieźle: kash, one-handed, two-handed, monkey... Jak je opanuję to wezmę się za king konga, dasha, flip-flapa...

@kaczi:

Czy mi zależy na byciu liderem? Coż... Niewąpliwie trochę tak (nie zamierzam kłamać), aczkolwiek Parkour jest tym, co w ostatnim czasie mnie mocno pociąga. To dlatego chcę założyć grupę o nim (ale mogą być ogólnie sporty ekstremalne, nie ma problemu).

@Maethi:

Możecie wreszcie przestać podawać taki głupi argument? Co z tego, że jest masa portali, ale wcale nie są jakieś super. Powiedz mi, po co ty jesteś w Metal Militia? Przecież o metalu też jest pełno w Internecie.

@__DARK_SVEN__:

Dziwne, ale u mnie w mieście jakoś dopiero teraz dostrzegłem amatorów Parkouru. I to wszystkich w ciągu nie więcej niż 2 tygodni ... Wcześniej nikogo!

@down:

Oceniasz mnie na podstawie liczby założonych tematów?

Ostatnio edytowany przez Marixon - 08-10-2006 o 21:36.
Marixon jest offline