@__DARK_SVEN__
Chlopie, nie dorosles do takich rzeczy ani troche, wiec sie nie wypowiadaj ... bo az szkoda patrzec, pewnie tez nie wiesz o co Nam chodzi ... bo Ty masz pewnie multum takich panienek pod drzwiami, az nie ma miejsca u Ciebie w pokoju ... pewnie jestes gangsterem ktory pali fajki by przyszpanic, bo w koncu trzeba sie pokazac na tym swiecie, cyz nie ?

Fajnie chlopie masz, kazdy chcialby zyc tak jak Ty, byc podziwianym ... i w ogole ... wszystko

tylko powiem Ci chlopie jedno ... Masz trzynascie lat ... zachowujesz sie jak nie wiem kto ... pojecia o tym, o czym jest temat
nawet nie masz

a sie wypowiadasz ... Dla Ciebie milosc, to o ... Jest fajnie, Mama mnie kocha. to cos calkiem innego niz Mama

dorosnij

Nawet nie masz pojecia co to za uczucie ... wiec ... zamknij sie a zrobi sie weselej
A co do tematu ... to jest to historia prawdziwa ... bo znam Pisklaka z rl i troche wiem o Nim

albo raczej ... o tej parze
Pozdrowienia dla wszystkich tych ktorzy doceniaja ten temat, te historie i dla Dark Sven'a tak zeby nie bylo Mu smutno

Nie placz, nie dlugo dorosniesz do takich rzeczy, a Najwieksze pozdrowionka dla Kornelii

i Damiana

Zyjcie dlugo i szczesliwie
KONIEC