Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2006, 12:45   #1667
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wapivos Pokaż post

Gdzie macie jakieś wiadomości z wojenki? Pogubiły się czy co?
Btw... Powiedzcie czemu tak jest, że jak ktoś z Dwarfhooda ubije "random" kolesia to lament na całe forum?
1 osoba? ty chyba wlasnej gildii nie znasz, mala rada, zrobcie sobie zebranie jakeis gdziekolwiek, i policz red skulli w gildii, a potem mi powiedz, ze te wszsytkie nooby nie maja tych RSow za random PK tylko ze "zabijaly" innych w slusznej sprawie. Dwarf~ wbrew pozorom nigdy, powtarzam jeszcze raz, nigdy nie bylo tak pokojowa gildia za jaka chcialo uchodzic, masz teraz przyklad random PK i 0 reakcji ze strony gildii, nawet nie oddali lootu. nazywasz to pokojowym rozwiazaniem? dlaczego leader dwarf~ dawny czyli yupedo znalazl sie w wojnie? bo mu sie znudzilo, dlaczego ZAWSZE odkad pamietam prawie biegal z red skullem? bo zbijal ludzi za byle powody, ja pelno ludzi zabijalem grajac aktywnie, nigdy na randomie, mimo ze nie raz unjusty, i jakos z rsem mnie nikt niegdy nie widzial. yuperdo to typowy cwaniaczek, jak niestety iwekszosc holendrow ostanio - wierz mi pozory myla - nie byles z nimi i jemu podobnymi - w takich sytuacjach w jakich ja bylem, a femuza mialem w gildii przez dlugi czas, i cos nie cos o nim wiem. jedno ci powiem, jakby takie samo random pk stalo sie w naszym dawnym Corentiros, dostalby warninga, musial by oddac loot i moze nawet splacic koelsia, a juz na pewno przeprosic, i zrobilby to albo by wylecial, takie mielsimy zasady, a dwarf~~ sie do tego nie umywa, jestescie "pokojowi" bo nie macie zadnej sily i mozliwosci podawania sie za innych