skoro na poczatku byla mowa o "ciaganiu druta" to ja tez cos o tym zapodam
1 ) Kowalski za swoje straszne grzechy poszedl do piekla , na poczatku podchodzi do niego diabel i mowi "bede mily bedzies mogl sam sobie wybrac kare " podchodza do wielkiego kotla z lawa w ktorym spalaja sie zywcem ludzie kowalski odpowiada ze to odpoada nastepnie podchodza do miejsca gdzie mldoda zgrabna powabna

blondynka "ciagnie druta" jakiemus staruchowi . Kowalski ucieszony mowi "tak wybieram ta kare " po czym diabel odpowiada "anka masz zmiennika"
2) spotyka sie 2 panow polak i amerykanin , amerykanin patrzy z podziwem na trabanta polaka a polak na ferari amerykanina postanowili sie zamienic na tydzien ... po 3 dniach obaj spotykaja sie w szpitalu amerykanin sie pyta co ci sie stalo ,no wiesz odpowiada polakodpalilem wbijam jedynke ... dwojke ... bum drzewo .. a tobie pyta sie polak no ja wpijam jedynke .......... dwojke......... trojke ........ czworke.......... mysle lipa wysiadam a on jechal ..

nom narazie na tyle mam nadzieje ze sie spodoba " ++++++" plX
jak mi sie przypomnialo to zapodam jeszcze 1
diabelek z piekla teleportowal sie do ameryki i mowi witajcie jestem maly diabelek jestem biedny dajcie mi pieniadze do kubeczka
na to amerykanie no my jestesmy bogaci masz tu kase diabelek podziekowal i teleportowal sie do rosii tam mowi swoja kwestie witajcie jestem maly diabelek jestem biedny dajcie mi pieniadze do kubeczka rosjenie : no mu ty biede mamy ale masz fajki i wodke diabelek podziekowal i teleportowal sie do polski a tam : witajcie jestem maly diabelek GDZIE MOJ KUBECZEK!!!! hehh nom narazie tyle "+" plX