Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2006, 16:12   #23
Paco88
Użytkownik Forum

Paco88's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory

Stan: Rookstayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post

@Chris- jak z toba gadalem mowiles ze jak rau po ciebie przyjdzie to bedziesz go siekac ze swojego SCA bo masz zgode arc itp, poki co wczoraj uciekales przed Rau i tym nabbowskim asslickerem ezekielem.... to tak jak ci mowilem za Neutralnosc nie beda cie szanowac tylko traktowac jako czikena, masz tylko lvl nic pozatym i to to udowodnilo. Po co ci 125 EK skoro nie mozesz sie nim w pelni poslugiwac?
Zabilem goscia o nicku Lamalas Armanio, za to ze zabil kumpla. Powod - kaleczy jezyk. No wiec podczas gdy go bilem pisal ezekiel zebym lepiej go nie zabijal blablabla zabilem w kazdym razie =). No i nasz dzielny Rau GRINAR szukajacy powodu by mnie zmotac przylecial oczywiscie, ale zanim to nastapilo doszedl nasz kolega ezekiel i probowal pozbyc mnie moich cennych punktów życia. Zeszlo mu ze 3 uhy jakoze bilem go rowniezm poczym dobiegl rau no i tak sie bilismy bilismy - zalocha. Mi poszly 2 uhy , ezekielowi moze 8, rau z 3-4 sd. Po czym rau mowi w jezyku angielskim "masz pz zginiesz" a ja do niego- to pokaze ci sztuczke. utani~ ring~ i po 2 min byl daleko w tyle. Pz zniknal kupilem mf i poszedlem expic -.-

Nie powiedzialem ze mam zgode, ale to ze zginie to prawda i tego sie dotrzymam =)

No i po raz kolejny dzielni wojownicy MM w*******aja sie w nie swoje sprawy- najpierw kash, teraz ty... uzyje tego slowa ponownie- żałocha!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TyranX Pokaż post
Taka jest prawda
Chris tylko gadac potrafi i expic, to wszystko na co go stac.
dzieki, ciesze sie ,że ktoś zauwazyl moj postep w zbieraniu doświadczenia. Musze dodac że potrafie jeszcze zabijac czasem

Btw. Rau mozna zestawić z przyslowiem "Krowa która dużo ryczy, malo mleka daje" taki jest wlasnie nasz mężny Rau, który poluje na połowe Iridii : )
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat
13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating
13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD
13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls
13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg
13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura
13:31 Lordnazgul [120]: leg????
13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean?
13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke
13:32 Lordnazgul [120]: xD

Ostatnio edytowany przez Paco88 - 09-10-2006 o 16:20. Powód: cytat nr2
Paco88 jest offline