Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
lol, jak to towja prywatna sprawa do zachowaj to dla siebie a imienia mojej gildii w to nie mieszaj, jasne? a kogo pisalas ze ansz? np aylithe, i piszesz bzdury usilujac przekonac wszsytkich ze to przez to padlas co jest bezpodstawnym klamstwem.
jakas aluzja do mnie? ciesze sie ze slyne w tibii  ja przynajmniej zachowuje lgoike w tym co pisze i jakis ciag przyczynowo skutkowy, a ty chyab zes sie naogladala jakis telenowel i dramatyzujesz.
|
omg czlowieku.. Ja napisalam ze dostalam msg, ze padlam bo jestem kolezanka Ayl~`.. a nie ze znam Aylithe.. ale ok.. juz nie bede w to wnikac nie ma sensu malo istotne....
Nie pisz ze to jest bezpodstawnym klamstwem bo ja to co pisze opieram na pewnych faktach i nic nie wymyslam.. nie miala bym zadnego powodu zeby klamac w tak tandetnej sprawie(.. niestety nie skopiowalam tej msg .. a zaluje bo bym Ci zatkala buzie) a ty hmmm jakis powod by sie znalazl - nie pierwszy raz sie zdarza ze ktos z relictus wymienia nie prawdziwe powody "ubicia" kogos... widzisz a Twoje teksty opierja sie na fantazji i domyslach ,tak jak to z telenowelami... Dramatyzuje.. tez nie wiem skad sie takie bzdrury w Twojej glowce biora.. bo dla mnie to jest po prostu szydera z tego co robicie, piszecie itd.
Prawda jest taka..( ktos to ladnie okreslil) "server umiera " a to jest w duzym stopniu Wasza wina...