Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2006, 17:31   #1681
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 Pokaż post
omg czlowieku.. Ja napisalam ze dostalam msg, ze padlam bo jestem kolezanka Ayl~`.. a nie ze znam Aylithe.. ale ok.. juz nie bede w to wnikac nie ma sensu malo istotne....
Nie pisz ze to jest bezpodstawnym klamstwem bo ja to co pisze opieram na pewnych faktach i nic nie wymyslam.. nie miala bym zadnego powodu zeby klamac w tak tandetnej sprawie(.. niestety nie skopiowalam tej msg .. a zaluje bo bym Ci zatkala buzie) a ty hmmm jakis powod by sie znalazl - nie pierwszy raz sie zdarza ze ktos z relictus wymienia nie prawdziwe powody "ubicia" kogos... widzisz a Twoje teksty opierja sie na fantazji i domyslach ,tak jak to z telenowelami... Dramatyzuje.. tez nie wiem skad sie takie bzdrury w Twojej glowce biora.. bo dla mnie to jest po prostu szydera z tego co robicie, piszecie itd.
Prawda jest taka..( ktos to ladnie okreslil) "server umiera " a to jest w duzym stopniu Wasza wina...

DEFINITYWNIE moj ostani reply na toj post.

prosta sprawa - napisalas ze ejstes kolezanka ayl~ ==>> znasz ja, to jedno i to samo, nie napisalem ze si przechwalasz ta znajomoscia, to jzu sobie dopowiedzialas.

a propo klamstw" "dostalas wiadomosc" za co padlas, sugerujesz ze od nas, ale kto to napisal to "wielka tajemnica" i "prywatna sprawa" i jest to takze "oficjalna" deklaracja naszej gildii, mimo ze jakos nikt z leadership nic takiego nie pisal

co do faktow to nie znasz znaczenia tego slowa, masz tu apre faktow:

bylas retired ==> PKowalas na randomie, wbilas red skulla ==> zabilas znajomego membersa relictus ==> wrocilas na galane ==> przy pierwszej okazji padlas za to.

to sie nazywa ciag przyczynowo skutkowy, komentowac nie bede, kazda sensownie myslaca osoba sama wyciagnie wnioski.

jak ktos z relictus sobie za duzo pozwala to ma rozmowe na ten temat, demi i raverton jzu wylecieli za swoja postwe, ty natomiast nawet nie potrafisz przytoczyc imienia osoby ktora do ciebie napisala - nie dajac nam w ten sposob mozliwosci weryfikacji twoich klamstw - bo albo to nie mialo miejsca, albo to nie bylo od nikogo z relictus.

KONIEC

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.