Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veruis
Pol-plytowka tak zwana... Myslisz ze dam im pelno plytowa? -.-
Tez przy tym padlem. Chyba jednak niebede prowadzil bo zaczynam sam mdlec.
@up
No to tak czlowieku... Jezeli nielubisz sesji to sie niewypowiadaj. Bralem udzial w wiekszej ilosci sesji, wiecej prowadzilem niz ty masz lat, a przepuszczam ze lubisz tak bluzgac to 8. Pozatym, ten temat jest tylko dla tych ktorzy graja a nie dlatych ktorzy komentuja. Macie ocobny temat. WIec nienabijajcie sobie postow, niezachowujcie sien jak debile, i wyjdzie z tego tematu -.-.
Jeszcze cos do przyczepienia? Podobna sesje dalem na innym forum w ktorym sa profesjonalni MG(mistrzowie gry dla niekumatych) i nic mi niezazucili. Powiedzieli ze pieknie poprowadzilem poczatek. Co do warzyw... Pozniej sie okaze o co chodzi.
Nieuslyszlaes takiego okreslenia "Wszyscy zgineli?" Nie? to sie niewypowiadaj.
@down
bardzo ci dziekuje za komplement  Staram sie
ehh.. Dopiero teraqz zakapowalem. Lepiej byloby napisac ze Kazdy z nich mial po pol plytowej nie? ^^'
|
Zarzucajac cos koledze up sam pokazales swoj poziom... raz - nie potrafisz zrozumiec tego, ze komus cos sie nie podoba, powinienes zgodzic sie z krytyka a nie z pizdy strzelac na wszystkich. dwa - jak uczestniczyles w takch sesjach to ja ci gratuluje - . - trzy -
Cytuj:
Podobna sesje dalem na innym forum w ktorym sa profesjonalni MG(mistrzowie gry dla niekumatych)
|
coraz bardziej wydaje mi sie ze masz jakies narcystyczne poglady...
Reasumujac:
Gdybys zaproponowal cos ciekawego to ok... ale dajesz jakis bezsensowny scum that is trv