Dobra Dardos wali mnie to ze sie kumplujesz z br.. Handro Fall to ciota, Randor tez, Rappunzel nie wiem i jeszcze full br sa cioty, bo probowali mnie zabic ostatnio mimo tego ze oficjalnie jestem wolny.. Co chwile okradaja nowych ludzi, moze cie to kreci, albo moze tym bardziej bawi cie jak widzisz, ze twoi kumple po raz kolejny okradaja innych. Nie.. juz wiem, na bak tlumaczysz im "dobrze mu tak Henry.. jestes cudowny, wez jeszcze tego okradnij z huntem, bo mnie kiedys denerwowal, a ma na bank duzo kasy to zaplaci" LOL.. Nie, zebym cie nie lubil (choc ciezko lubic kogos, kto zadaje sie z PA, oszustami, zdrajcami itp.), ale zycze ci, aby spotkalo cie cos takiego jak mnie, adiego, vege, watermana, shirka, farciarza, hybyryda, heliona, tomekssa, mastera of the xantera i wielu innych, ktorzy pomimo tego, ze byli "kolegami" z br, sa przez nich teraz huntowani i wyzywani od najgorszych.. ;] Mam nadzieje, ze juz niedlugo znajda i na ciebie jakis pretekst, a h lvl kumple na bank cie nie popra, by nei narazic sie Henryemu durniowi, czy innym PA.. XD
|