Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2006, 00:13   #1704
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demiphant Pokaż post
Tharrin może i był powód do wywalenia mnie z Relictus ale pamiętaj,że na tych pkowaniach noobami było conajmniej 7-8 osób z Relictus tak samo aktywnych jak Demi Rook a nawet bardziej.Zdażyło się nawet,że Ratten,Amazonfisken i z tego co pamiętam to i Navo uczestniczył w jakimś i to jest z deka nie fair ale cóż trzeba żyć dalej GL.;]
nie ja cie wyrzucilem, nie bylo mnie wtedy on line, i nie znam szczegolow.. ale musze zaufac Trio. wielokrotnie cie prosilem o przestanie pk,i zebys sie kontrolowal, jeszcze w poprzedniej wojnie, nigdy nei dalo to efektow, to msuialo sie tak skonczyc.

skopo i spolka@
witamy w war.

zimp@
jako leader bym sie na tobie zawiodl co zreszta sie stalo, natomiast z mojej obecnej pozycji mysle ze to dobra decyzja. razi mnie fakt ze ktos w waszej gildii naklamal zeby sklonic ludzi do wojny, wiem bo rozmawialem z guga~ niedawno, i ktos mu niezlego shitu naopowiadal na temat tego co jest napisane na tym forum. ale coz kazdy podejmuje wolne wybory

EDIT: widze ze guga odszedl, dobrze, jest jednym z kilku z ktorymi nie chcialbym walczyc w tej gildii, moze to noober ale go lubie, a 1,5 roku w gildii razem robi swoje
so be it.

Ostatnio edytowany przez pawlon - 10-10-2006 o 00:17.
pawlon jest offline