Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2006, 00:18   #32
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

@ Chris - narazie podziwiam swiat z rooka bez RS WR itp... Za jakies 2 tyg tym charem bede grac jesli przegramy ale ja wierze w wygrana. Jesli przegramy moj char wyjdzie na maina by expic szczytnym idealom. Nie napisze z niego bo nie chce zdradzac name

@LAmalas- Teraz sa sojusznikami wogole nie aktywnymi. Pozatym moje dzialania byly wytyczone konkretnie przeciwko waszej gildi prowodyrem tego byl Ezekiel ktory robil i robi Pa zaslaniajac sie kumplami z Arc i nie tylko(bog jeden wie komu jeszcze dupsko liże). Po tym jak go zabilem powiedzial ze mam hunta u jego gildi i nie tylko, ja mu na to ze moge was spokojnie solowac. On powiedzial ze wkraczamy na wojenna sciezke.... Jak sie to skonczylo wszyscy dobrze wiedza
On robil duze Pa kazdy to wie i dlatego z nim walczylem po tym jak sie DB rozpadlo nie atakowalem nikogo z was mimo iz moglem. Powod? nie bylo tej gildi a mi chodzilo o eze nie spotkalem sie z PA ze strony maxxonka i xanadara ale byli w DB.
Nazywam sie Berger kazdy to zna i kazdy wie ze PA i asslikerstwa nie znosze i zawsze bede z tym walczyl, no i z tymi co nikczemne czyny kierowane na miom amigos bo oni sa najwazniejsi

P.S. Ja o Db mialem zdanie wiekszosc z was byla siebie warta.
berger jest offline