08:34 Noob[10]: Pl?
08:34 Totalizator the Wizzard[61]: tak
08:35 Noob[10]: EJ! Daji Zbrojem! Tarczem! Mjecza!!! SIEKIEREM!!! Bendziesz Mojim Protem? Bo mnje PK UBIL!!!
Ze znajomymi polakami rozmawialem zawsze po polsku, natomiast od czasu założenia tego tematu moj priv dość często wygląda tak jak wyżej. Nie wstydze się że jestem polakiem, natomiast z ludzmi ktorych nie znam zasadniczo porozumiewam się po angielsku który znam dość dobrze.
BTW nie mam obecnie możliwości pomagania ludziom przy wejściu do FoD, raz że ostatnio mam mało czasu na granie, dwa, że nowy lider FoD ostatnimi czasy robi czystkę w FoD wyrzucając ludzi którzy jego zdaniem są nieaktywni i raczej nie chce przyjmować w tej chwili ludzi. Tych których przyjął na moją prośbę już w 80% wywalił.
Cóż, trzeba przeczekać.
Co do polskich graczy to pomagam jak mogę wewnątrz EoD, ale Kal jest taki zajęty biciem lvla że właściwie rządzi Gothic (i tak dobrze ze nie pina), który, choć stara się być obiektywny to ciężko się z nim dogadać
Własnego kompa będe miał od soboty i będe PRZYNAJMNIEJ siedział i runki robił. W tym tygodniu raczej nie złapiecie mnie w grze.
A co do ludzi którzy chcą mnie ubić za brak patriotyzmu: