Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2006, 16:11   #73
slawekmag
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: [HACKED]

slawekmag ma numer GG 5665999 Send a message via Skype™ to slawekmag
Domyślny

W sumie tak, na początku to miało być dla członków MTA <tych nowych>, ale post poleżał trochę i nie zgłosiła się wystarczająca ilość osób. Nie spodziewałem się, że ci ze starego MTA jeszcze żyją Avager mało postuje, Kuraj dopiero teraz się pokazał, bryndii od czasu do czasu odwiedzi forum. Tany nie ma. Linka nie ma, limenu też. Po rozpadzie MTA połowa odeszła z forum, albo przynajmniej przestała postować.
Może organizatorem następnej edycji będzie ktoś lepszy - zarówno w organizacji, jak i w grafice - i lepiej dobierze graczy. Ja nie dobierałem graczy na zasadzie grafiki, ale wybrałem tych, co do których pewien, że po zgłoszeniu się nie oleją tego.
Może poziom nie jest wspaniały. Teraz rzeczywiście chyba aval wygra. Ale czas jest aż do soboty, miejmy nadzieję, że jakość komiksów się poprawi.
Ja przynajmniej mogę przysiądz, żę mój komiks będzie lepszy - może nie pod względem humoru, ale pod względem grafiki napewno. Mam nadzieję, że Sven i Drakon wezmą się do pracy i ich komiksy będą lepsze.

I od razu wiadomość do nich:
Do zrobienia komiksu polecam jakiś program, który ma AntiAlising. Dobrze by było, gdyby miał też krzywe beziera. Polecam GIMPA <krzywe beziera> i Flasha<automatycznie wygładza linie>

A teraz tabelka:
Z uwagi, że Drakon i Sven walczyli ze sobą wylosowałem osobę która walczy a Avalem. A tą osobą będzie <parampampam> Sven!
A więc Drakon ze mną<a właściwie przeciwko mnie>.

Troszkę za bardzo się rozpisałem, ale cóż.
Sławek

@edit
A, no i Bambuko, chciałem podziękować za słowa otuchy. Masz rację i nawzajem - wszyscy my bowiem jesteśmy debilam<jak jakiś n00b napisze coś głupiego to zawału dostane TO BYŁ SARKAZM>

Sławek

Ostatnio edytowany przez slawekmag - 10-10-2006 o 16:15.
slawekmag jest offline   Odpowiedz z Cytatem