Eh... No to jedziemy:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kaniek
Dla mnie ten temat jest bez sensu ciekawe po co gadać o różnych niusach jak je można znaleść na tibia.pl tibia.com etc. -.^
|
N/c.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Horgar
Tu jest mowa o wiadomościach ze światów, a nie o np. uaktualizacjach gry. A tak wogóle to pewne osoby (juz tu nie chcę wymieniać, wiadomo o kogo chodzi) starają się wymyślać coraz to nowsze, bezsensowne tematy. Tylko po co?
|
No właśnie, po co? Najlepiej olać cały dział. Krytykować pomysły o spajkach. Jechać trolle. Po kij rozwijać dział? Może on sam się rozbuduje... Ano nie. Wiem z doświadczenia, że tematy o rooku poza tym działem nie są mile widziane.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rexona
Miluś... Ja rozumiem, ze bardzo chcesz zabłysnąć (ja również ). Niestety nawet taki fajny temat pójdzie za niedługo w zapomnienie. No rozumiem, wpadłeś na fajny pomysł, gratz , ale noobostwa nie zwalczysz i tak wszyscy będą zakładali nowe tematy pt. "A kiedy?, A gdzie? A co takiego się stało?". Każdy oddzdzielny temat o każdym oddzielnym wydarzeniu. Pozdrawiam!
Rexona
|
Tia... Miluś -.^
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Klocek
Global/Antica
A ja powiem tak Milan: wszystko zalezy od ludzi. To czy to bedzie na zasadzie newsow na tibianews.net czy bedzie to jeden wielki smietnik, albo czy temat zostanie zapomniany.
NEWS:
Moze co niektorzy nie wiedza ze mamy w swoich szeregach (tz Rookstayerow) 100 lvl!! Tak oto Sunrise przekroczyl magiczny prog 15 694800 punktow doswiadczenia. Za jego expa na maina mogloby wyjsc 3736 8 lvlowcow-czyli takie 3 pelne servery moglby zrobic!! Jednym slowem MASAKRA!! Jutro ide do baru z pelnoletnia czescia rodziny Klockow uczcic jego sukces.
|
No... 1szy news. ^^
News:
Po długiej przerwie na Anticę powrócił Payton - chwilowo 4ty Rookstayer na świecie. 'Podobno' nie grał z powodu... zainteresowania się inną grą. Dalej jednak nie zdecydował, czy będzie aktywnie uczestniczył w życiu Antici.
Ty, tam na dole. Czepiasz się