Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2006, 08:37   #543
goralek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: PL

Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Domyślny

Nie chce mi się juz tu zaglądać boje sie że znów ktoś powie o mnie i zrobie aferę na conajmniej pół Xantery..

Obiecałam sobie już nie reagować emocjonalnie na zarzuty w moim kierunku , ja wiem swoje i moi przyjaciele też a co reszta myśli mam w dupie..i tak z nimi nie gadam..

Zrobiliśmy z tej strony porażkę mieliśmy dyskutować o tym co się dzieje na Xancie a tym czasem odstraszyliśmy wszystkich stąd..pewnie w innym przypadku nikt by tego nie czytał ^^ afery zawsze na topie ahahah...

No dobra wpisałam się bo zauważyłam ciekawą sprawę.. Polacy dobijający 100 lub tacy którzy są w EOD zawsze biegają z RSm , jak zobaczyłam wczoraj xxx (nie będę wpisywać nicków) to utwierdziłam się w ym przekonaniu...wiem że nie zawsze Rs musi być związany z PA ale dla mnie to jest jednoznaczne..
a zarazem śmieszni..

Za to jestem pod wrażeniem Australijczyków na tym servie mówie o Moonlit Angel i jeszzcze kilku osobach z EOD które ostatnio poznałam bezstresowi zabawni ciepli..oby takich było wiecej..

Adii nasza miłości pomyśl co tu zrobić aby przywrócic tej stronie godność, w końcu ty jesteś na wszystkich listach jako pierwszy polak , nawet na Hunt liście jesteś wyżej od Agilityz to trzeba uszanowac ^^ ahahahahha skarbie :**