Cytuj:
@35 lvl sorc na smokach
Mozliwe?
Tak.
Ale bedziesz padal przecietnie raz na godzine hunta... no chyba ze idziesz na mana shield, ale wtedy koszty hunta robia sie absurdalnie wysokie.
|
Wystarczy unikac fire wave zeby nic ci sie nie stalo. A to ze sorc/drut bije akurat z exori vis to nie oznacza ze dragon stoi na wprost niego. Ja expilem na dragach w ank moim 37 ed (10 hp wiecej robi az tak wielka roznice?) i ani razu nie bylem na deep red, co najwyzej poczatek reda. Hunt trwal 8-9 godzin, pozniej mi sie znudzilo i wrocilem do depo. Zwrocilo mi sie 120% kosztów. Sie umie strzelac - sie zabija dragi, sie nie umie - dragi zabijaja. Proste. Gremlina co do dragow radze nie sluchac bo on strasznie przesadza. W jednym z tematow napisal nawet ze sorc/drut moze chodzic na dragi dopiero od 90 lvl.
Cytuj:
BP UHow dla 30 lvl knighta to caly dzien expienia, 3 BP mf dla 30 lvl sorca to 1-2 h expienia.
|
Dopoki knight expi na elfach. Pozniej to on placi wiecej za exp.
Cytuj:
A ty za to jestes taki expert ze nigdy z vis nie pudlujesz.
Pierwszy strzal jak potwor do mnie podchodzi zwykle nie chybiam, ale pozniej jak juz bije czesto potwor przechodzi na bok w chwili gdy my strzelamy i pomimo ze ciagle go widac na kratce gdzie strzelilismy juz nie trafiamy go... wiec nie mow ze trafiasz kazdego visa (no chyba ze polujesz na jakism pojedynczym spawnie i masz miejsce gdzie potwor jest zablokowany).
|
Na 20 strzalow przewaznie trafiam 19, jak mam pecha to 17. Nie wiem czy to duzo czy malo, sam oceń.
Cytuj:
Zakladajac strzelanie z HMM u sorca i z HMM + boltow u paladyna exp wychodzi bardzo podobny (z blokerem), solo paladyn moze bic DL od 70-75 lvl, sorc od 100+ (i to czesto pada).
|
Może, ale bedzie to nieoplacalne. Combo pala hmm + bolt czesto zabiera mniej hp niz dl sie leczy.
Cytuj:
Z samej rozdzki nie, z vis idzie mi calkiem niezle (mam obecnie druida na 119), ale ogolnie GSy to slaby exp bo nie ma dobrych spawnow.
|
Tyle ze ja mialem na mysli gracza bez pacca. On nie moze strzelac z exori vis.
Cytuj:
Czy nie przekraczajac 45lv jestes w stanie okreslic np:
ile wbija knot 80lv, na 1bp uh, expian naprzyklad na scarabach lub jednym okrazeniu w ukrytej kopalni, z bohami, zolwiach, dragach, guardach - naprzyklad labirynt rowniez dwa obejscia, tyle ze dwoch pieter etc? Jak sie sprawa miewa z lootem, wastem ile ~uh, manasow~ na 1 ?
a moze ile wbija 100 master/elder na hydrach solo za pomoca 50bps manasów?
|
Jest w stanie. Wystarczy logicznie pomyslec i znac podstawy matematyki.
Cytuj:
byc moze wiesz, ale nie zrozumiales sensu mojego postu, nie mial on na celu pokazanie ze lv to znaczenie. ale spojzmy prawdzie w oczy, bardziej bedziesz stosowal sie do rad 20lv? (ktory przcietny gracz robi w 2dni) czy 120lv?
|
Ja zawsze bede sie stosowal do rad ludzi madrzejszych ode mnie, niezaleznie od tego jaki maja lvl. Jesli ktos ma 1 lvl a zna sie na tibii lepiej ode mnie to bede sie stosowal do jego rad. Natomiast jesli ktos ma 300 lvl tylko dlatego ze siedzi przed kompem 24/7 i klepie wrl, no to sila rzeczy nie bede sie sluchal jego rad.
Cytuj:
lub jak to robi noobowaty~, udziela sie swoja wiedza ktora jest nikla, wyczytal poprostu mnostwo innych bzdur, z innych postow i poprostu ciagle pisze swoje, nie popierajac swoich wypowiedzi, wysmiewajac wypowiedzi innych, a zaraz nie wie jak to jest w praktyce
|
Sprobuj znalezc posta w ktorym popisalem sie brakiem wiedzy. Powodzenia.