Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2006, 09:42   #47
grzysztof
Użytkownik Forum

grzysztof's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez noobowaty mistrz Pokaż post
Dopoki knight expi na elfach. Pozniej to on placi wiecej za exp.
Od kiedy 30 knightowi idzie na elfach bp uh na cały dzien ? Chyba ze zabija spawn samych zwyklych elfow pod wejsciem i robi tam mniej niz robilby na rotach w kazo.

Cytuj:
Jest w stanie. Wystarczy logicznie pomyslec i znac podstawy matematyki.
Ta to Ciekawe jak to wyliczysz podaj mi swój wzór, bo bardzo ciekawi mnie jak mozna bez podstawowych danych takie rzeczy wyliczyc.

Cytuj:
Ja zawsze bede sie stosowal do rad ludzi madrzejszych ode mnie, niezaleznie od tego jaki maja lvl. Jesli ktos ma 1 lvl a zna sie na tibii lepiej ode mnie to bede sie stosowal do jego rad. Natomiast jesli ktos ma 300 lvl tylko dlatego ze siedzi przed kompem 24/7 i klepie wrl, no to sila rzeczy nie bede sie sluchal jego rad.
Haha to było dobre, prawda jest taka że osoba która nie kupiła postaci a udało jej sie nabic samemu od podstaw level 150+, wie wszystko co powinna o swojej profesji, bo nabicie takiego levela nie wymaga tylko bezmyslnego expienia ale także wiele wiedzy o miejscówkach i najopłacalnijszych technikach na potworki.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
Co czlowiekowi po levelu jesli spedzil pol zycia klepiac stworki po 10h/ doba ? Doswiadczenia nie mierzy sie w levelach. Ja w zyciu nie przekroczylem 45 a wielu ludzi mogloby sie sporo ode mnie nauczyc.
Nie chciałbym podwazac twojego autorytetu, ale powiedz co ja osoba która nabila w sumie kazda profesja level 70 mogłbym sie od Ciebie nauczyc ? Wiekszosci twoich rad to expienia na elfach i lotowanie na minosach, co do elfow zgadzam sie że jest to dla knighta w miare dobre expowisko. Aczkolwiek nie wyobrazam sobie jak mogłbym tam efektownie i w granicach zdrowego rozsadku przy uzywaniu uh tam expic 30 knightem z 65/65 (jak pisałes w niektórych postach), juz nie mowiąc o tym ze mi do 60 levela z skilami 75/75 nie udalo sie wyciagnac tam nigdy 30k bez bicia dragów.
Powiedz mi jeszcze skad bierzesz wiedze np. jak moglby expic 80+ knigt lub palladyn skoro nie miałes takiej postaci (ani prawdopodobnie nigdy na zywo nie widziales odpowiednich dla niego miejscówek) ? Czytałes posty na forum czy ogladałes filmiki i stad wyciagnałes ta wiedze ? Bo zastanawia mnie jakie moga byc tego inne źrodła?
P.S. nie odbieraj tego posta jako jakis atak, poprostu jestem przeciwnikiem rad udzielanych przez osoby które tylko w swoich oczac są znawcami, a tak naprawde brak im wiedzy praktycznej (nie mowie ze w Twoim przypadku też tak jest)

Ostatnio edytowany przez grzysztof - 11-10-2006 o 09:46.
grzysztof jest offline