Cytuj:
Oryginalnie napisane przez noobowaty mistrz
Dopoki knight expi na elfach. Pozniej to on placi wiecej za exp.
|
Od kiedy 30 knightowi idzie na elfach bp uh na cały dzien ? Chyba ze zabija spawn samych zwyklych elfow pod wejsciem i robi tam mniej niz robilby na rotach w kazo.
Cytuj:
Jest w stanie. Wystarczy logicznie pomyslec i znac podstawy matematyki.
|
Ta to Ciekawe jak to wyliczysz podaj mi swój wzór, bo bardzo ciekawi mnie jak mozna bez podstawowych danych takie rzeczy wyliczyc.
Cytuj:
Ja zawsze bede sie stosowal do rad ludzi madrzejszych ode mnie, niezaleznie od tego jaki maja lvl. Jesli ktos ma 1 lvl a zna sie na tibii lepiej ode mnie to bede sie stosowal do jego rad. Natomiast jesli ktos ma 300 lvl tylko dlatego ze siedzi przed kompem 24/7 i klepie wrl, no to sila rzeczy nie bede sie sluchal jego rad.
|
Haha to było dobre, prawda jest taka że osoba która nie kupiła postaci a udało jej sie nabic samemu od podstaw level 150+, wie wszystko co powinna o swojej profesji, bo nabicie takiego levela nie wymaga tylko bezmyslnego expienia ale także wiele wiedzy o miejscówkach i najopłacalnijszych technikach na potworki.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
Co czlowiekowi po levelu jesli spedzil pol zycia klepiac stworki po 10h/ doba ? Doswiadczenia nie mierzy sie w levelach. Ja w zyciu nie przekroczylem 45 a wielu ludzi mogloby sie sporo ode mnie nauczyc.
|
Nie chciałbym podwazac twojego autorytetu, ale powiedz co ja osoba która nabila w sumie kazda profesja level 70 mogłbym sie od Ciebie nauczyc ? Wiekszosci twoich rad to expienia na elfach i lotowanie na minosach, co do elfow zgadzam sie że jest to dla knighta w miare dobre expowisko. Aczkolwiek nie wyobrazam sobie jak mogłbym tam efektownie i w granicach zdrowego rozsadku przy uzywaniu uh tam expic 30 knightem z 65/65 (jak pisałes w niektórych postach), juz nie mowiąc o tym ze mi do 60 levela z skilami 75/75 nie udalo sie wyciagnac tam nigdy 30k bez bicia dragów.
Powiedz mi jeszcze skad bierzesz wiedze np. jak moglby expic 80+ knigt lub palladyn skoro nie miałes takiej postaci (ani prawdopodobnie nigdy na zywo nie widziales odpowiednich dla niego miejscówek) ? Czytałes posty na forum czy ogladałes filmiki i stad wyciagnałes ta wiedze ? Bo zastanawia mnie jakie moga byc tego inne źrodła?
P.S. nie odbieraj tego posta jako jakis atak, poprostu jestem przeciwnikiem rad udzielanych przez osoby które tylko w swoich oczac są znawcami, a tak naprawde brak im wiedzy praktycznej (nie mowie ze w Twoim przypadku też tak jest)