Zobacz pojedynczy post
stary 21-08-2004, 08:37   #26
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vicious Phoenix
System reputacji jest był dość dobrym pomysłem dlatego też zagłosowałem na TAK, uważam że wraz z nim bezsensowne nabijanie postów dla samych postów nie będzie miała miejsca tak jak to ma na wielu forach. Co do rzeczy którą możnaby zmienić w systemie reputacji to :

1)Wymagane potwierdzenie plusa bądź minusa przez moda, oczywiście jeśli dana osoba wystawiałaby słuszną reputację w miarę często modkowie nie musieliby takiej osoby kontrolować.

2)Przymusowe napisanie komentarza przy wystawianiu reputacji, należałoby krótko i przekonująco napisać dlaczego plus bądź minus, nie byłoby wtedy problemu, że ktoś wystawia taką reputację bo akurat tak wypadło.

3)Przy dużej ilości punktów reputacji do konkretnego posta byłby on prześledzony przez moda czy rzeczywiście na takową reputację zasługuje.
A ja sobie skomentuję Twojego posta...
1) To trochę zamieszania by zrobiło... komu chciałoby się czekać, aż mod odnajdzie podanie (czy jak to moge nazwać...) i da zgodę na wstawienie reputacji? Niektórzy modkowie są wybredni i 3/4 "podań' które dotarły do nich nie miałyby zgody na urzeczywistnienie rzeczy w nich zawartych.

2) Doskonały pomysł! Jestem na YES!

3) Hmm... jakby było dużo reputacji do jednego posta, znaczyłoby jednoznacznie, (nie wiedziałem jak to napisać) że post jest/nie jest godny uznania i że większosć ludu która go czytała wystawiła repa.

Mam propozycję: Możnaby było wysyłać repa wraz z wiadomością, którą otrzymał user. Wysyłałoby się je jeżeli user uznaby że dostał reputację niesłusznie, modek kasowałby tą niezgodność. Nie mówcie tylko że mody miałyby dużo pracy, bo w końcu od tego tu są.

PS: Mam prośbę do modków które będą pobierać dane z sondy. Proszę odebrać 1 głos z odpowiedzi NIE i wrzucić go jako odpowiedź TAK. Kliknąłem w złe miejsce... przyrzekam na swoje konto!