Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2006, 10:47   #49
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez M4r3X Pokaż post
bardziej bedziesz stosowal sie do rad 20lv? (ktory przcietny gracz robi w 2dni) czy 120lv?
jesli ten 120 lev jest knightem, 2 lata temu doskillowal do 90/90 na 30 levelu i poszedl na guardy, a teraz z uporem maniaka bedzie taki styl gry promowal " bo przeciez on tak zrobil 120 level wiec nie moze byc glupi ani zly" to ja juz wole posluchac rzeczowo piszacego 20 levela.

odnosnie noobowatego: jak dla mnie pisze w miare sensownie, gorzej ze caly czas o tym samym w taki sam sposob.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez grzysztof
Od kiedy 30 knightowi idzie na elfach bp uh na cały dzien ? Chyba ze zabija spawn samych zwyklych elfow pod wejsciem i robi tam mniej niz robilby na rotach w kazo.
w tempie powyzej 25k/h na EF mialem koszty na poziomie 1 uh na 2,5k ( pech do hitow ) do 5,5k ( szczescie do hitow ) expa. Na bp zrobilbym nawet powyzej 100k co wcale slabym wynikiem nie jest.

Cytuj:
Nie chciałbym podwazac twojego autorytetu, ale powiedz co ja osoba która nabila w sumie kazda profesja level 70 mogłbym sie od Ciebie nauczyc ?
Zauwaz ze nigdy nie wypowiadam sie w sprawach questow badz potworkow ktorych na oczy nie widzialem, wieksza czesc moich "rad" ( nie mylic z postami ) dotyczy mechaniki gry i gamestylu a nie tego jak sie gdzie expi, ile manasow schodzi i ile k na godzine. A ze promuje elfy to latwo zrozumiec.

Cytuj:
Powiedz mi jeszcze skad bierzesz wiedze np. jak moglby expic 80+ knigt lub palladyn skoro nie miałes takiej postaci (ani prawdopodobnie nigdy na zywo nie widziales odpowiednich dla niego miejscówek) ?
O to akurat nie trudno, poza najnowszymi terenami ( ktorych na oczy nie widzialem ) latwo jest wykombinowac gdzie rzeczony 80 EK moglby expic ( slabe badz srednio twarde stworki, odpowiedni resp i loot ), do tego mozna spokojnie polegac na opinii innych ( a przynajmniej niektorych 'innych' ).

Ostatnio edytowany przez Vil - 11-10-2006 o 10:55.
Vil jest offline