Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2006, 12:57   #456
Tentotrix
Użytkownik Forum

Tentotrix's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
LOL pall

lol...moim zdaniem Pall jest najsilnieszy..dlaczego??
1.Krąży teraz po forum film jak 180 pall soluje dh...poprostu staje,nawala z sd od 600-800..i sie uha,nic prostrzego.A teraz wyobrazcie sobie sorca na 180 levelu solujacego dh...tja co z tego ze wali z tych sdków 800-1000 (nieduzo wiecej niz pall) jak dostaje jedno combo i dead.?nie zdazyl by nawet zabic 1 demona i by dostal GEB+banshe itp...Teraz knight..ok soluje dh bez problemu ale te hity z explo po 200..smiac mi sie chce jak to widze...
2. Sorc na 60 levelu expiacy na dlach??HAHAHAHAH LOOL jedno combo=dead,mnostwo kasy na runki..a Pall stoi sobie tylko z boltów,czasem pomage sobie hmm...a sorc nie zauwazyl bym nawet jakby padl bo by byl zajety waleniem z sd/hmm..knight...zanim on zabije dla to zejda mu jakies 2 bp uh,explo...
3. Sorc wali palla z sd,hmm,gfb,pall sie uha/vituje, sorcowi konacza sie runy a pall wali z boltów (zaraz powiedza ze pallkowi tez bolty sie skoncza,tak ale ma ich okolo 600-700 a sorc runek??max 5 bp sd..) z knigtem nie ma co walczyc ale on tez nie stwarza nam zadnego zagrozenia...
A wiec dlaczego jest tak duzo sorców i knightów a tak malo pallków?Bo kazdy NooB potrafi wyjsc z rooka wziasc wanda i nawalac wszystko co sie rusza do 30 levelu a potem juz naby nie wiedza co dalej robic bo zal kasy na runki...knightem tez latwo,potrenowac troche i zabijajac wszystko co sie da..a pallem jakby nie patrzec ciezko sie gra do okolo 35 levelu..
P.s sorry ze sie az tak rospisałem..Mozecie mnie zbluzgac,ale TO JEST MOJA OPINIA!!
Tentotrix jest offline