Jak na ten lvl to skiel dosc male,ale dobra cos poradzimy
X.miejsce
a)skile i lvl
b)sprzet
c)ogolny opis przeciwnika
d)plusy i minusy
1.Kopalnie dwarfow(poziom 4-ewntualnie 5)
a)jak na te skile(67/64-takie mial tworca tematu) to nie polecam schodzic na 5 poziom bo gdy wyskakuja po 4 guardy tracimy zbyt wielka ilosc uhow na nie.Poziomy 4 wystarczaja-szczegolnie jak sie ma klucze do przesc pomiedzy kopalniami.Jezli takowych nie posiadasz idz do kaz tam masz mniejsza droge pomiedzy kopalniami na 4 poziomie.lvl 35 to i tak duzy jak na nie

b)armor widomo im lepszy tym mniej uhow.Glownie by chodzilo o bron.Do skili 75 ja preferuje Gsa a pozniej juz Brighta i tarcze
c)guard dosc prosty...nie wiem czy to wiele zmienia ale jak go bije na balance z gs-em to lepiej mi wychodzi niz na ful atck(chodzi o strate wlasna hp)
d)plus-eksp i sredni lot(tzn raz mozesz miec super lota,a innym razem malego-zalezy od lucky)
2.Elf camp
a)skile 67/64 wystarcza na na elfy.Polecam od lvl 45
b)tu polecam kupic aola i chodzic z 1-reczan bronia i tracza a w plecaku miec dwureczna...
c)same elfy to nic..glownie chodzi o elfy scouty ktore tam sie znajduja.Dlatego mysle ze dobrze miec 45 lvl i najlepiej BOHY.Wtedy fajnie sie tam ekspuje i nie traci tyle uhow

.Otoz wspomnialem o 2 rodzajach broni.!-recznej i traczy uzywam na elfy,elfy scouty.A z 2-reczna schodzimy na smoki.
d)Plus to to ,ze bardzo malo ludzi tam ekspuje i jak ktos ma wiecej gotowki i nie zalezy mu nha tym by przywiezc wiecej nioz 60 tego co wlozyl w uhy to polecam mu to miejsce.Lot jest dosc sredni ..przy dluzszym pobycie nie ma szans na odzyskanie pieniedzy za uhy.Wiec na koszt minusow zalicze pieniadze
3.Cycopolis
A)skile 70+ lvl od 35 spokojnie mozna isc
b)jak zawsze im lepszy tym lepiej.Do 70 skila lepiej 2-reczna bronia..pozniej mozna 1 reczna
c)cyce,guardy,jak zle pjdziemy to zerki lidery,arcanisty.Na 1 wyprawe polecam isc z osoba ktora nam pokaze gdzie chodzic a gdzie nie.Cyce guardy to nie stanowi wiekszego problemu.Ale juz arcanista z liderem i zerkami(szczegolnie po update to nie lada wyzwanie

d)lot jak sie ma troche szczescia to dosc dobry.Moim zdaniem nie jest to dobre miejsce bo duzo ludzi tam biega,a ze przewanie jest tylko 1 droga i to przchodzimy cala kopalnie ogladajac same trupy.Jak jestes sam to super eksp

)