Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2006, 16:09   #52
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
@master X - tak nie bylo to sukcesem zgrac sie po pewnych problemach jakie mielsismy... ubic rebbsa podczas gdy oni all byli stand-by... i po ataku ich arc+ triad na nas (5 osob wtedy online) padl tylko anas.... OMG!! masz racje zyj sobiew tym swiecie ktory sie dzieje TYLKO w twojej glowie.

@Anum- no to dla mnie jak ktos napisze ze jestes nabbem bo grasz na non-pvp tez sie podpisze ze dobrze napisane, zamiast walczyc o swoje wolales isc na nob-pvp ;]

Spokojnie my juz ich rozdupczymy mam zaplanowane z kashem kolejne akcje i bedzie git ;]

A co do jini nie rozumiem tej decyzji nawet jak chcial sie wyplaca mogl sie wstrzymac jeszcze 1-2 tyg a nie sponsorowac ich w takim momencie kiedy to oni tez potrzebuja kaski;/

Spokojnie ludzie... nowe fragi jzu niedlugo mam nadzieje ze nie na nas ;p
Zmusiłeś mnie do napisania 2giego posta w tak krótkim czasie (very sad :-<)
Więc tak… jeśli wszyscy byli „stand-by” jak to napisałeś to wyjście żeby ubić któregokolwiek nie jest zbyt mądrym pomysłem. Lepiej było poczekać trochę i wtedy zaatakować może by się nie skończyło tak jak się skończyło. Jeśli jest jakiś film z tego to proszę żebyś mi go podesłał (chodziarz na prv (nikomu nie dam )) dzięki czemu zobaczę jak on padł i może zmienię zdanie. Póki co uważam, że skończyło się to tylko na śmierci Anasa było błędem arc+triad (tak wiem bez szpiega trudniej ).
Odnośnie mojego n-pvp to nie musisz mi pisać, że jestem nabem. Wystarczy, że mi 70+ek spamuje, że jestem noobem bo nie rozumie co do niego pisze (hail Br _/). Prawda jest taka, że „gram” na n-pvp tylko dlatego, że nie podobało mi się wprowadzenie hot system i run na battle (tak wiem lame reason ale nie poszedłem tam sam ). Miałem w ogóle skończyć grać ale z kumplem stwierdziliśmy, że chodziarz dla outfitów warto grać.
Co do tego „rozdupczania”- zobaczę to uwierzę, bo póki co to dużo gadania z waszej strony widziałem a mało skutecznych akcji.
Odnośnie kasy arc+triad… nie sadzę, żeby im się kasa szybko skończyła (dlaczego? Jak by nie patrzeć już trochę „war” mieli i nie jednego paymenta otrzymali).
Gubiąc się powoli w tym co pisze i co miałem napisać kończę to już. Póki Xandar i Maxxonek nie będą free nadal będę w jakimś stopniu liczył na waszą wygraną .

Cytuj:
00:25 Lamalas Armanio: Anum, that was childish
00:25 Lamalas Armanio: Even more than usuall =p
Cytuj:
12:42 Lamalas Armanio: Czy chcesz czy nie DB dopadnie Cie
12:43 Lamalas Armanio: Zadrzyj z brygada patalachu a skonczysz w piachu.
Cytuj:
11:55 Xordan Van'Helle[125]: Ty to kurwa filozof jestes ;o
Cytuj:
Reth Eco 17:08:54
Nawet reth czasami pomysli ;p
Anum jest offline