Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2006, 17:06   #549
Elminster
Użytkownik forum

Elminster's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Na emeryturze
Imię: Elmajster
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xantera
Poziom: 81
Poziom mag.: 63
Domyślny

Dzisiaj 08:37
goralek
No dobra wpisałam się bo zauważyłam ciekawą sprawę.. Polacy dobijający 100 lub tacy którzy są w EOD zawsze biegają z RSm , jak zobaczyłam wczoraj xxx (nie będę wpisywać nicków) to utwierdziłam się w ym przekonaniu...wiem że nie zawsze Rs musi być związany z PA ale dla mnie to jest jednoznaczne..
a zarazem śmieszni..

hmmmm... ja jestem w EoD i biegam z Rs'em.. ale to o niczym nie świadczy.. RS'a miałem zanim wstąpiłem do EoD, od mojego 50 lvl'u.. do tej pory miałem go już 4 razy.. ale to wcale nie oznacza, że jestem PA, że zabijam sobie ludzi dla przyjemności, że robię cokolwiek inaczej niż ci, którzy rs'ów nie mają.. Pierwsze 2 red skull'e nabiłem całkiem przypadkiem.. nie wiedziałem jaki jest limit zabijania.. najpierw przekroczyłem ten dzienny, za drugim razem tygodniowy, za trzecim znów dzienny, a 4 rs wbity był specjalnie, bo już sie przyzwyczaiłem do tej pięknej czerwonej truskawy ]:-> , a w niczym nie przeszkadza mi go mieć, tym bardziej, że praktycznie nie gram, a jak już jestem online to i tak nie expię, tylko stoje w dp lub przed dp i gadam ze znajomymi..Można sie pewnie zastanawiać w takim razie skąd wziąłem te skulle.. Pierwsze trzy nabite były praktycznie na samych typowych noobach, którzy w jakiś sposób się narazili..np. wrzucając mojego loota do wody,wyzywając mnie i znajomych, itd. Czwartego nabiłem specjalnie,tylko dlatego, że lubie go mieć.. na noobku który się Rookował (7lvl).A w całej swojej karierze nigdy nie zabiłem nikogo ,nie mając porządnego powodu.. "wiem że nie zawsze Rs musi być związany z PA ale dla mnie to jest jednoznaczne..
a zarazem śmieszni.."

Jednoznaczne.. czyli co oznacza?

BTW. Skończcie już z tymi durnymi kłótniami na bezsensowne tematy..bo szkoda zajmować miejsce takimi bredniami na forum. I tak nikt do nikogo nie pojedzie bo bilet PKP jest za drogi.

Pozdrawiam
Elma~

Ostatnio edytowany przez Elminster - 11-10-2006 o 17:08.
Elminster jest offline   Odpowiedz z Cytatem