Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2006, 20:30   #41
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Ta wiadomość została usunięta przez Hegemmon. Powód: Takie mądrości zachowaj dla siebie.
Nie popisuj sie przede mna. Nie warto.
Cytuj:
A czytelnik to ma sie domyslic "co autor mial na mysli".
Wystarczylo logicznie pomyslec.
Cytuj:
omg-.- jesli maja pelna mane a Mateusz ma "troche" wiecej many wiec zrobi wiecej uhow "na raz" o to mi chodzilo
A pozniej musi czekac dluzej na mane. Wychodzi na jedno.
Cytuj:
z czego to wnioskujesz? efektywniej? moze tak ale czy napewno szybciej? to w duzej mierze zalezy od umiejetnosci gracza i od tego gdzie expi
Na 50+ druid i sorc expia zarowno szybciej jak i oplacalniej od knighta.
Cytuj:
do expa - tak, do walki - nie
Czy celowa walka z innymi graczami ma w ogole jakis sens?
Na wypadek ataku pk wystarcza manasy do obrony, zwlaszcza druidowi ktory sie lecza do pelna za 0,7 manasa.
Cytuj:
Jezus...
Widać że huya graliście rycem-.- Czy wy myślicie że on (newbie plx?) będzie szedł wastować uhy na pohu czy ofie?? Rycem wbije 55/55 i pójdzie expić na dc/ghost land/soldy... na takich expowiskach zużywa się 1 uha masz jak się grać nie umie, a jak się jest inteligentnym to używa się manasów...
Wszystko ladnie pieknie. Ok, zgadzam sie ale teraz mi powiedz do ktorego lvla bedziesz siedzial na potworach ktore nie wymaga uhow? Imho bicie soldow na 50+ to strata czasu.
Cytuj:
Tak naprawde profesje są w miare wyrównane do tego 40 levela później zaczynają się schody, lub dostajesz dopalacz;]
Profesje sa wyrownane dopoki knight expi na elfach i starcza mu 30k/h. Pozniej jak trzeba isc na cos lepszego to knight dostaje w dupe zarowno pod wzgledem expa jak i oplacalnosci, loota. Knight jest dobry do 60, nawet 70 lvl jak ktos umie grac, pozniej po prostu sorc/drut odjezdza z expem i knight nie moze nic zrobic. Pal tez odjezdza knightowi z expem ale na 150+ bo duzo wolniej umacnia sie w magii. Na 200+ juz widac wyraznie ze knight jest najwolniejszy.
Cytuj:
przeciez jak sie umie grac to kazdy ma obowiazek isc expic do kopalni w kaz albo ghostland w carlin... nie istnieja inne expowiska. Uhy sa oczywiscie po to aby ich nie kupowac i miec przy sobie jednego uha aby padajac zostawic dobrego loota glupiemu pk. Jasne... Lootbagi sa najlepsze oczywiscie na soldach a minosy nie istnieja.
Troche sie zagalopowales w tej swojej ironii.
Np ja nie widze powodu zebym mial kupowac uhy sorcem/drutem/palem. A ty widzisz?
Nie widze tez powodu zebym musial nosic dobre eq sorcem/drutem palem. A ty widzisz?
noobowaty mistrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.