Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2006, 21:07   #48
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny Ta hausahsu.

@UP
Jak on wie o Tibii, 34 razy więcej niż ja to była tylko jedna Wojna Światowa.
Niech mi odpowie ile gra w Tibie? Bo ja gram juz 6 lat prawie. Grałem każdą profesją i wiem o każdej wszystko. To po pierwsze.

A po drugie nie chodzi mi o to, że on nie wie czy wie tylko wnerwiają mnie ludzie, którzy mają pojęcie o Tibii, a potem zamiast pomagać innym lub wypowiedzieć swoje zdanie. On cytuje kogoś, a potem gada co źle napisał, chociaż w wielu przypadkach nie ma racji, a na koniec jeszcze go bluzga.
Np. Powiedział, że Sorek najszybciej zarabia, no nie? I jak przeglądałem jego posty to on tylko gada o sorku i go wywyższa nad inne profesje. A do tego nie ma racji, bo sorek do 100 levla + ma przezważnie loot waste, bo na runy idą niebagatelne sumy. A on zaraz pewnie powie, że sobie może zrobić (więc go uprzedze i od razu odpowiem), więc niech robi te runki przez tydzień, żeby potem isc na hunt 2-dniowy, czyż to nie bez sens? A przyjmijmy jeszcze, że się nie zwróci co się często zdarza. To Najt czy Pall przez ten tydzień runkowania Sorka, może zarobić około 100-150k jeśli się postara, więc jak dla mnie to Knight i Pall mają więcej kaski. Oczywiście od 100 lvl'a Sorek jest już baaaaardzo bogaty, ale żeby wbić ten 100 lvl trzeba duzo kasy przewalić na runy i manasy. A przez to za nim Sorek wbije ten 100 lvl, Knight zarobi więcej niż on później, więc i tak później wychodzi na jedno.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem