Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2006, 22:38   #53
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow Pokaż post
@UP
Jak on wie o Tibii, 34 razy więcej niż ja to była tylko jedna Wojna Światowa.
Niech mi odpowie ile gra w Tibie? Bo ja gram juz 6 lat prawie. Grałem każdą profesją i wiem o każdej wszystko. To po pierwsze.

A po drugie nie chodzi mi o to, że on nie wie czy wie tylko wnerwiają mnie ludzie, którzy mają pojęcie o Tibii, a potem zamiast pomagać innym lub wypowiedzieć swoje zdanie. On cytuje kogoś, a potem gada co źle napisał, chociaż w wielu przypadkach nie ma racji, a na koniec jeszcze go bluzga.
Np. Powiedział, że Sorek najszybciej zarabia, no nie? I jak przeglądałem jego posty to on tylko gada o sorku i go wywyższa nad inne profesje. A do tego nie ma racji, bo sorek do 100 levla + ma przezważnie loot waste, bo na runy idą niebagatelne sumy. A on zaraz pewnie powie, że sobie może zrobić (więc go uprzedze i od razu odpowiem), więc niech robi te runki przez tydzień, żeby potem isc na hunt 2-dniowy, czyż to nie bez sens? A przyjmijmy jeszcze, że się nie zwróci co się często zdarza. To Najt czy Pall przez ten tydzień runkowania Sorka, może zarobić około 100-150k jeśli się postara, więc jak dla mnie to Knight i Pall mają więcej kaski. Oczywiście od 100 lvl'a Sorek jest już baaaaardzo bogaty, ale żeby wbić ten 100 lvl trzeba duzo kasy przewalić na runy i manasy. A przez to za nim Sorek wbije ten 100 lvl, Knight zarobi więcej niż on później, więc i tak później wychodzi na jedno.
I Ty grałeś wszystkimi profesjami, a pi*rdolisz głupoty.

Po pierwsze, nie sądzę, aby Noobowaty Mistrz powiedział, żeby robić sobie runy.

Po drugie, sorc w ten tydzień nie-runkowania zarobi te same 100-150k albo i więcej.

Po trzecie, nie wbiłem 100 lvla, jeno 43 (sorcem), ale przez cały ten czas jedyne runy, które użyłem, to HMMki wystrzelone dla zabawy w okazyjnego gsa solo. Zwróciły się (k-legs).

Po czwarte, wojen dosłownie światowych było zero. Światowe to one są z nazwy ^^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow Pokaż post
@UP
Wiem, że z Manasami, ale powiedz mi, czy 60 lvl Sorek, pójdzie na Demki z Exori mort będzie bił?? Raczej nie.
40 Sorek, pójdzie na Hydry z Blokerem to Bloker będzie waste, więc takiego huntu nie będzie jeśli będzie z MF tylko.
Ja mówie o poważnych huntach, a nie o Dragach, Necro, Vampy czy Banshee.
Ja mówie o Demkach, WRL, DL'e, BK, Hero i itp.
A po co sorc na 60 lvl ma iść na diminy? Hydry to szybszy exp. Loot na demonach i tak niepewny. To JEST waste run, ale to jest Twój punkt widzenia, który nie jest odpowiedni - przynajmniej moim zdaniem.

2x 40 sorek + bloker na hydrach - miodzio exp, i trzeba mieć takiego pecha jak ja, żeby się nie zwracało. Same DSy i WoI.

Nie ma sensu iść na 60 lvl ani na diminy, ani wrl (waste), ani na DLe (lepsze hydry), ani na BK (wolny spawn). Na hero może się opłaca.