Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 12-10-2006, 00:46   #59
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

no moze sie troche przechwalam.. ale czasem lubie sie sam dowartosciowac i to jest moj sposob bycia nikt nie jest pozabawiony wad... Danytha znalem fakt ,ale z tego co mi wiadomo mial haka i dawny owner danytha przetsal(chyba)grac a teraz graja na nim Madus i ktos jeszcze nie pamietam, ale chyba szelong. wiec ja sam nie wiem czy z toba gadam... Wszytsko zaczelo sie od tego ze bronie MM. Ludzie wole brozni ich niz swe pozatym jeszcze raz powtarzam nie robie tego dla siebie i co o mnie myslicie to mnie nie obchodzi , jakos ci co mnie znaja od lvla 20+ mowia ze jestem taki sam. Nie siedzicie ze mna na ven nie wiecie jak sie zachowuje wiec co sie wypowiadacie. Fakt przechwalam sie tym ze info znam i jestem na bierzaco ale taki juz jestem bo nikt nie jest doskonaly . Powiem wam jedno jest grupka osob w tej tibi(iridi) dla korych gram i ktory pomoge by grali w pelni dla ktorych pomagam w war, i robili co i jak chca bez wiszacej nad nimi reki swe. Wiem ze przez forum ludzie biora mnie za troche innego niz jestem, bo zle interpretuja to co mowie badz wprowadza sie pewne metliki, ale ja nadal jestm taki sam mowilem ktos chce mnie zlapac list sir grodek venore kto kiedy co i jak. I powtarzam po raz kolejny po tej war jak wygramy bede tepic pa na calym serwie . Smiejecie sie ale ja cos robie, nie stoje z zalozonymi rekami i walcze. Fakt niestety niektore osoby ktore byly moimi dobrymi znajomymi przez war sie do mnie nie odzywaja, trudno niestety. Choc przyznam ze tez na niektorych sie zawiodlem. Ale zobaczycie po wygranej war i przyznacie mi racje

@Dan - jezyk moglbys hamowac bo moze ci to nie wyjsc na dobre wprzyszlosci (jesli to ty) ;p Uzyles slowa "niby" LMAO!! przeczytaj kasha wczesniejszy post w ktorym pisze kto jest do konca i wie co sie dzieje kthxbye.

I to co ja wam ciagle powtarzam ja WALCZE a wy nie robicie NIC.

P.S. ŁYCHAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Ostatnio edytowany przez berger - 12-10-2006 o 01:21.
berger jest offline