Zobacz pojedynczy post
stary 12-10-2006, 09:28   #16
jasminka_
Użytkownik Forum

jasminka_'s Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: bez ^^
Świat: Azura
Poziom: 52
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek Pokaż post
wtedy nie wiedziałem co powiedzieć -.- biłem go bo był z wanted a że wy jesteście noobami w dof(nie licząc kilku osób które szanuje i lubie) to nie moja wina ;] jeśli nie macie zaufania to osób to po co one są w DOF ? dla ozdoby ? dlatego, że ładnie wygląda jak jest dużo osób? ja będę za DOF zawsze, ponieważ Wanted nie lubie, ale jeśli ty i twoja "ekipa"(jasmin i kiti) uważają mnie za nooba to ok. jestem nim Ale to nie ja wkręcam jak Klaudia że bywałem często w cafe, haha albo piszę głupie posty z noob charów o gammblerze. zazdrościcie mu ? a co do wojny czemu nie robicie akcji jakże potężnymi noob charami na WA i lizidupy wanted? pytam z ciekawości

Yours(9letni), Emilek
hahaha zal.pl Napisalam Ci juz cos na gg prawda? jezeli mas zjakies wonty do mnie to zapraszam na bonin.. solo style ;] nie wyjdziesz z tego calo moge cie zapewnic.. i nie zdarzysz uciec tak jak ostatnio.. "Bonin dostali w dupe " haha a pierwszy s*******ales kiedy ja za Ciebie w ryj obrywalam .-." po co mam jechac Gammblerowi skoro cos mnie znim laczy? dla mnie to jest dziecinne .. a to ze napisalam sobie postya z wierszykiem o madzi i mais to dobra p0rzyzbnaje jestem dziecinna ale chlopie ja mam 15 lat.. nie oczekuj ode mnie ze bede sie zachowywac jak 20-latka.. Dla mnie Tibia jest zabawa , a jezeli juz wchodze w temnat Madzi i Mais to moge glosmno przyznac ze obu ich nie znosze i nienawidze.. ze wzajemnoiscia i nie trawie: p I jezeli masz juz sie wypowaidac o mnie na forum to mow chociaz prawde ok? reszte jak bedziesz chcial pogadac adres znasz, nr telefonu tez ;] tyle nba tez temat. yo
jasminka_ jest offline