Zobacz pojedynczy post
stary 12-10-2006, 15:14   #1772
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qreew Pokaż post
Hybrid siedzac na noobach bardzo nam pomagasz
A co do krupnika, uwazasz iz powinien rzucic szkole zeby wygrac ta wojne?

Ja też mam studia, więc nie mam zamiaru sie tłumaczyć i go rozumiem Tylko z tego co wiem to krupnik nie ma kompa tam gdzie jest, więc po co nam "przywódca" który jest offline cały czas. Leader powinien wykazywać inicjatywe, planować jakieś akcje i pokazać, że sie interesuje gildią.

Co do siedzenia na noob charach to z Wami nie ma nic lepszego do roboty. Tak przynajmniej porobie sobie explo i UHy - może kiedyś sie przydadzą jak wkońcu coś zaplanujecie. A chętnie się zaloguje jak bedzie po co, bo narazie zgrania jest zerowe, a nasze forum to jedno wielkie gówno. Nie ma tam ani JEDNEGO tematu zwiazanego z planowaniem jakieś akcji. Są same pierdoły typu RULES, których i tak nikt nie przestrzega. Czy taka gildia zasługuje na wygraną ??..... Chyba w bierki

Z drugiej strony jaki jest sens pisania i planowania na forum jakiś akcji skoro mamy na bank jakiegos szpiega, który i tak doniesie wszystko do HWL. Najlepiej siedzieć jak Wy i patrzeć jeden na drugiego. i mysleć - "A może jak raz się sam problem roziwąze". gz

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 12-10-2006 o 15:25.
Lord Hybrid jest offline