up up:
A-V-A-G-E-R
No ale coz mozna sie spodziewac od Fana Vallheru i Runescape'a d-.-b
Wiec po pierwsze,
Sluchaj gralem w ~7 gier na silniku Vall'a... I powiedziec moge, ZE PRAWIE WOGOLE SIE NIE ROZNILY ...
Mody...Mody...Mody...
Te mody prawie nic nie dodaja, Ktos mysli ze wgral do "swojego" Vall'a 1 procedure... i mysli ze gra jest lepsza bo ma MODA ! WoW...
Po pierwsze, niech ten mod zupelnie zmieni gre,
Po drugie, niech zupelnie zmieni PIERWSZA STRONE ! A nie wszystkie (95%+) Vall'e maja taka sama strone (Interface), Zupelna inna grywalnosc (nie chodzi mi o "uczuciu"/odczuciu ... jak kto woli), zmienia te cholerne nedzne walki z potworkami... (To tak samo jak w zyciu, tak ? Jestem w wojsku, jestem na srodku pola bitwy, ja vs. Armia wroga, oni wszyscy stoja w szeregu... Szeregowcy w jednym rzedzie, Oficerowie w osobnym, Czlogi w osobnym, Helikoptery w powietrzy w takze w formacji Linii, itp itd... I sobie wybieram z kim chce walczyc, i on wychodzi z szeregu i go atakuje...BAAAAAARDZO FAJNE), niech wkoncu dadza losowe atakowanie... nie wiesz na co trafisz... chodzisz w miejscach wg. Ciebie odpowiednich ... a nie... wszystko jak w Menu restauracji, ze masz jak na tacy wszysciutko.
Kolejne, Ekwipunek...
Statystyki... (Jakos mi nie pasuja... te zryte dodawanie "STR, Dex, Int - skroty angielskie jak by co" i inne bzdetne statsy...), poprostu tak ... im wiecej uzywasz jednej statystyki to ona rosnie, w walce...itp a nie sobie dodajesz pkt... Co to ? Sterydy i implanty ? .
No dobra nie chce mi sie wiecej pisac...
Vall jest najgorszym silnikiem ("gotowym") jaki kiedykolwiek wiedzialem ! Jest potwornie monotonny, Potwornie banalny i ogolnodostepny przez co tandetny i zbyt uniwersalny (az nie chce wchodzic w rozne topiki o grac via
www...bo zapewne tam jest VALLshit...).
Proste, Bye Bye.